Mai mult decât un Cabriolet sexy, Aston Martin Vanquish S Volante

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Mai mult decât un Cabriolet sexy, Aston Martin Vanquish S Volante

Aston Martin este unul dintre producătorii care are unele dintre cele mai frumoase mașini sport, iar noul Vanquish S Volante este cu siguranță una dintre ele.

- Advertisement -

Acum și mai frumos decât în trecut, S Volante este noul cabriolet ce se bazează pe modelul sexy Aston Martin Vanquish S, lansat la finalul anului trecut. Acest lucru înseamnă că și acest model va fi propulsat de același motor aspirat natural, un V12 de 5,9 litri, ce dezvoltă 603 cai putere la 7.000 de rotații pe minut și un cuplu maxim de 630 Nm la 5.500 rotații pe minut. Ca și în cazul coupe-ului, puterea este trimisă spre roțile din spate ale mașinii, mulțumită unei transmisii recalibrate cu 8 viteze, Touchtronic III.

În comparație cu modelul Vanquish Volante, modelul ce poartă în nume și litere S, beneficiază de un nou sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament, componenete pentru suspensie modificate și bare anti-roll actualizate.

Pentru a putea fi evidențiată de modelul clasic Vanquish Volante, Volante S dispune de un splitter complet din carbon, praguri aerodinamice din carbon, în timp ce pe spate are un difuzor din carbon în care sunt încastrate cele patru țevi de eșapament.

Prețul pentru Aston Martin Vanquish S Volante pleacă de la 315.775 de dolari în Statele Unite, fiind mai scump cu 18.000 decât fratele său.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă