Home Mac

Mac

Apple Oferă Gratuit Aplicațiile iMovie, GarageBand, Pages, Numbers și Keynote Tuturor Utilizatorilor de iOS și Mac

Apple și-a actualizat oferta de aplicații pentru iOS și Mac, făcându-le totodată aplicații gratuite pentru toți utilizatorii de iOS și macOS. Așadar, aplicațiile iMovie, GarageBand și suita office ce include Pages, Numbers și Keynote sunt acum actualizate și disponibile gratuit pentru dispozitivele iOS și pentru Mac.

Cele Mai Bune 6 Aplicatii Pentru iPhone si iPad Pentru Fiecare PROJECT MANAGER

A fost Anunțat StarCraft: Remastered, Suport 4K și Multe Altele din Această Vară

Blizzard Entertainment a anunțat o versiune HD a clasicului joc de strategie (RTS) Starcraft, ce se va numi simplu, StarCraft: Remastered. Jocul va include tot conținutul din jocul original și expansion-ul Brood War. StarCraft: Remastered va beneficia de o grafică de înaltă definiție 4K, împreună cu sunete, efecte sonore și muzică actualizate. Ca să fie și mai interesant, au fost introduse și noi caracteristici, printre care matchmaking.

Call of Duty: Infinite Warfare – Cerinte Minime pentru Sistem

Cum Să Faci Un MacOS Sierra Install USB

Eeste foarte bine ca fiecare utilizator de OS X sau macOS să aibă întotdeauna un stick USB cu sistemul de operare la îndemână. De exemplu, ai nevoie să faci mai multe instalări, iar asta implică multipe descărcări care înseamnă mai mult timp pierdut. Sau poate ai nevoie de un recovery disk pentru un Mac mai vechi care nu suportă caracteristica de recuperare prin internet (Internet Recovery).

15 Comenzi Rapide în Finder pe care Orice Utilizator de Mac trebuie să le știe

Quitter for Mac închide sau ascunde automat aplicațiile inactive

Dacă ai obiceiul ca atunci când deschizi Mac-ul să deschizi automat și toate aplicațiile pe care le folosești în mod obișnuit, cu toate că nu ai nevoie de ele în permanență sau poate le deschizi și uiți să le mai închizi după ce îți termini treaba ori vrei doar să le ascunzi, pentru astfel de situații în care aplicațiile să fie ținute mai bine sub control există Quitter.
iMyFone_Umate_Pro-06
10

iMyFone Umate Pro iPhone Data Eraser Review

Close