Locuri Relevante iPhone sau iPhone Significant Locations: Ce Înseamnă Și Cum Se Poate Dezactiva!

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Locuri Relevante iPhone sau iPhone Significant Locations: Ce Înseamnă Și Cum Se Poate Dezactiva!

V-ați pus vreodată întrebarea “iPhone-ul meu ține minte locațiile prin care am umblat?” Să fiți convinși că face acest lucru și tocmai de aceea vă voi explica în acest articol ce înseamnă caracteristica Locuri Relevante sau iPhone Significant Locations și vă voi arăta cum să o dezactivați!

- Advertisement -

Ce Este iPhone Significant Locations Sau Locuri Relevante iPhone?

iPhone Significant Locations este o caracteristică ce are la bază urmărirea și salvarea locurilor pe care le frecventați cel mai des. Apple folosește această caracteristică pentru a vă transmite alerte specifice în aplicații ca Maps, Calendar sau Photots. Deși iPhone-ul vostru salvează aceste Locuri Relevante, Apple nu le poate vedea sau citi pentru că datele sunt criptate.

Pentru a vedea iPhone Significant Locations Sau Locuri Relevante iPhone mergeți în aplicația Settings -> Privacy -> Location Services -> System -> Services -> Significant Locations. Dacă butonul din dreptul Significant Locations este pornit și folosiți iPhone-ul de ceva timp probabil că veți putea vedea locațiile în secțiunea History. Dacă iPhone-ul este nou s-ar putea să nu existe nici o locație salvată până în acest moment.

Locuri Relevante iPhone sau iPhone Significant Locations: Ce Înseamnă Și Cum Se Poate Dezactiva!

Cum Se Dezactivează Significant Locations Sau Locații Relevante Pe iPhone

Oprirea/Dezactivarea Signigicant Locations pe un iPhone este unul dintre numeroșii pași din tutorialul nostru despre Bateria iPhone-ului Se Descarcă Foarte Repede. Locațiile Relevante sau orice alt serviciu de localizare care vă urmărește oriunde mergeți pot fi un consum uriaș pentru baterie.

Pentru a dezactiva iPhone Significant Locations deschideți aplicația Settings și mergeți la Privacy -> Location Services -> System Services -> Significant Locations. Apoi comutați butonul din dreptul Significant Locations pe modul off. Este oprit întotdeauna atunci când este alb.

Dacă doriți ca această caracteristică să fie din nou activă, doar urmați pașii descriși mai sus și comutați butonul în modul on. Pornit înseamnă că butonul este verde. Este suficient să treacă doar câteva zile înainte să puteți vedea date salvate de Apple în secțiunea History din Locații Relevante pe iPhone.

Ștergeți Istoricul Locațiilor Relevante

Dacă doriți să ștergeți datele salvate în Locații Relevante pe iPhone, iPad sau iPod, mergeți în Settings -> Privacy -> Location Services -> System Services -> Significant Locations și apăsați pe Clear History. Apăsați din nou Clear History atunci când apare alerta de confirmare pe ecran.

- Advertisement -

Foto: Adrian Benea/GamTech.ro

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă