Lightroom pentru iOS transformă iPhone-ul într-un DSLR prin modul de capturare HDR

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Lightroom pentru iOS transformă iPhone-ul într-un DSLR prin modul de capturare HDR

Adobe a optimizat puternic aplicația pentru editare foto Lightroom toamna trecută, odată cu lansarea iPhone-ului 7 și a sistemului de operare iOS 10, dar de curând a mai adus o actualizare care să profite într-un mod cu totul nou de camera Apple.

- Advertisement -

Lightroom a ajuns la versiunea 2.7 și primește un nou raw high-dynamic range capture mode pentru a vă ajuta să obțineți efecte ce puteau fi obținute doar cu ajutorul aparatelor foto DSLR. iPhone 7 Plus și sistemul său de cameră duală este acum o cameră de calitate DSLR la îndemâna oricui, iar Lightroom nu face altceva decât să ridice ștacheta și mai mult.

Despre cum funcționează aceasta actualizare ne povestește direct Russel Preston Brown din cadrul Adobe, care spune că: iPhone-ul capturează o imagine HDR prin lipirea a două imagini, dar cu ajutorul aplicației Lightroom dispozitivul va captura trei imagini neprelucrare în formatul digital negativ Adobe (DNG) și le va îmbina automat pentru tine. În acest fel, veți obține o gamă completă de tonuri în condiții de luminozitate scăzută. În videoclipul de mai jos se poate vedea un tutorial complet realizat de Russel Preston Brown.

Dispozitivele iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE și iPad Pro 9,7 sunt singurele dispozitive iOS care suportă fișierele DNG, deci veți putea folosi cu succes aplicația Lightroom pe oricare dintre acestea.

Adobe a adăugat și o nouă opțiune pentru Lightroom numită Export Original, care vă permite să exportați oricând fișierele originale. Lightroom a primit și o nouă caracteristică pentru 3D Touch și widget-uri pentru Notification Center care vă aută să ajugeți mai rapid în cameră sau să deschideți ultima imagine capturată.

Actualizarea este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii aplicației Lightroom și nu aveți nevoie de un abonament Creative Cloud pentru a realiza imagini superbe sau pentru a le edita în aplicație, dar veți avea neboie de unul în cazul în care doriți să sincronizați imaginile între alte dispozitive.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: adobe

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă