Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Kodi Vine pe Xbox One și Devine o Aplicație Universală pentru Platforma Windows

Popularul media center Kodi va fi disponibil în curând pentru toți posesorii de Xbox One. Vestea vine după ce a fost confirmată de către dezvoltatorii din spatele Kodi, această trecere făcându-se și după succesul imens de care s-a bucurat software-ul în Windows Store.

- Advertisement -

În cadrul evenimentului Microsoft Windows Developer Day pentru Creators Update ce a avut loc astăzi, Microsoft a anunțat că dezvoltatorii Kodi intenționează să transforme munca lor într-o aplicație UWP perfect compatibilă. Acest lucru însemnând că imediat după ce munca este finalizată aplicația va fie disponibilă în Store-ul Xbox, în Windows Store și va fi o aplicație ce va rula pe orice platformă Microsoft.

Probabil vă aduceți aminte că în trecut Kodi s-a numit Xbox Media Center (XBMC) fiind proiectat pentru primul Xbox, putând fi instalat după ce consola era modată (jailbreak).

Mai târziu software-ul și-a schimbat denumirea în Kodi, înainte de a deveni una dintre cele mai populare aplicații de media center compatibilă cu multiple platforme. Această mișcare prin care Kodi va fi disponibilă pe Xbox One și Xbox One S, demonstrează că software-ul a devenit unul cât se poate de oficial și 100% legitim.

Nici Microsoft și nici dezvoltatorii Kodi nu spun când exact va fi mutată aplicația pe UWP și nici când va deveni compatibilă și disponibilă cu toate platformele Microsoft, incusiv cu Windows 10 Mobile.

Kodi este disponibilă gratuit și funcționează pe aproape toate sistemele de operare, Windows, Linux, macOS, Android, iOS și în curând pe Xbox One și Xbox One S.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă