John Degenkolb și noua sa bicicletă custom, Trek Domane SLR ‘Café Racer’

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

John Degenkolb și noua sa bicicletă custom, Trek Domane SLR ‘Café Racer’

John Degenkolb primește din partea echipei sale Trek-Segafredo, o bicicletă personalizată care poartă numele de Cafe Racer și care îl va însoți pe toată durata curselor Clasice din World Tour rămase în această primăvară.

- Advertisement -

Bicicleta, un Trek Domane SLR, este pictată într-un sistem de vopsea unic inspirat de stilul personal a lui Dekengolb și de pasiunea acestuia pentru motocicletele classic café racer, de unde și numele. Conceptul a fost realizat de designer-ul grafic de la Trek, Micah Moran și este inspirat direct de la motocicleta personală a lui Degenkolb cu care acesta obișnuiește să se plimbe în jurul orașului său natal, Frankfurt (Germania).

Cufundat manual într-ul metal lichid, cadrul a primit un strat de bază completat cu “fum întunecat” și stropit mai apoi cu nuanțe de roșu. La final, au fost adăugate câteva detalii grafice, ca numărul “7”, numărul norocos a lui Degenkolb și o insignă pe care este afișată porecla lui, “Dege”.

“Bineînțeles că am îndrăgit bicicleta încă de la început, deoarece este inspirată din cine sunt, pe și în afara bicicletei,” a declarat Degenkolb. “Unii oameni mă numesc ‘un gentleman al vitezei,’ un titlu pe care aș dori să îl onorez cât de mult pot, iar acest lucru îl veți putea observa pe bicicleta mea. Bicicleta poartă și numărul meu norocos 7, inscripționat pe lungimea tubului șeii.”

“Desigur, toată lumea știe că pavatele sunt terenul meu favorit, dar nu sunt sigur că lumea știe că pasiunea mea în afara bicicletelor sunt motocicletele”. “Așadar, să concurez pe o bicicletă al cărui design este direct inspirat de la motocicleta mea personală café racer, acest lucru este cu adevărat extraordinar.”

Degenkolb este căștigător al clasicelor Milano-San Remo și Paris-Roubaix în 2015 și are doar o victorie în acest sezon, obținută în Turul Dubaiului, dar are mai multe podium-uri în diferite curse din acest sezon și multiple finișuri în top 10. Printre acestea, locul șapte în Milano-San Remo și locul cinci în Gent-Wevelgem.

Echipa sa, Trek-Segafredo, a declarat că nu îi va forța pe Alberto Contador sau Degenkolb să treacă la frânele pe disc pentru bicicletele lor, până când aceștia nu se vor simți confortabil cu noile sisteme și nu vor solicita ei această schimbare. Degenkolb a declarat că nu va concura în Clasice pe o bicicletă echipată cu frâne pe disc, deși Trek va produce acest model atât în variantă cu frâne clasice, modelul fiind disponibil în ambele variante pentru consumatori.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă