RACING

Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

Codemasters a anunțat astăzi că Dirt 4 va fi disponibil într-o ediție specială special edition și într-o ediție numită day one edition.

Gran Turismo Sport: Joci si Primesti Licenta Digitala FIA

Noul joc Gran Turismo Sport a fost anunțat oficial de către Sony și Polyphony Digital, împreună cu primul trailer al unuia dintre cele mai populare jocuri video cu curse de mașini. Cea mai recentă serie Gran Turismo va fi lansată pe data de 15 noiembrie a.c., exclusiv pentru platforma PlayStation 4. Acesta va cuprinde o gamă completă de 140 de autovehicule, cu mai multe mașini exclusive, 19 circuite și 27 de machete din care să poți să îți alegi cursa preferată.

Un Nou Joc New Need For Speed Anuntat Pentru 2017

Populara franciză Need for Speed este oarecum obligată să scoată un nou joc anul viitor, deoarece echipa de dezvoltare din spatele acesteia, Ghost Games, lucrează deja la versiune nouă.

Forza Motorsport 6: Apex cerinte necesare confirmate si deschiderea programului beta care incepe pe 5 mai

Programul beta pentru Forza Motorsport 6: Apex va începe pe data de 5 mai, adică săptămâna viitoare. Pentru cei nerăbdători, trebuie să știți că acest beta este disponibil doar pentru utilizatorii de Xbox One. Microsoft a decarat că jocul va oferi pasionaților de curse “un tur concentrat în modul single-player al celui mai bun joc Forza Motorsport,” cu 63 de mașini, 20 de circuite configurabile, un nou mod Career Mode care conține 12 curse Showcase Tour, și evenimete actualizate regulat “Spotlight Series”.
- Advertisement -

Recomandările Noastre

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare