Home iPhone

iPhone

De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

În rândurile următoare vă voi explica ce face ca un iPhone, iPad sau iPod să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă (20%, 30%, 50% sau orice alt procentaj semnificativ de energie) și ce să faceți mai exact pentru a repara această problemă, dacă este posibil, bineînțeles. Voi vorbi în special despre iPhone în acest articol, dar nu ezitați să aplicați aceași soluție și în cazul unui iPad sau iPod touch care prezintă aceeași problemă.

Cum Sa Pui Un iPhone In DFU Mode, Varianta Apple

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema. itești aceste rânduri căutând soluții pentru iPhone-ul tău care nu mai pornește? Da, se întâmplă uneori ca iPhone-ul să nu mai pornească, iar această problemă poate fi una simplu de rezolvat sau dificil de reparat, totul depinde de cauză. În următoarele rânduri vă voi ajuta […]

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Cum Să Pui un iPhone X în Recovery Mode în 5 Pași Simpli

În acest proces de restore și/sau update al iPhone-ului cu ajutorul iTunes, atât Mac cât și pe PC, poate apărea o lipsă de comunicare între dispozitiv și iTunes, iar pentru ca iTunes să recunoască dispozitivul el trebuie pus în ceea ce se numește recovery mode. Din cauză că Apple a schimbat pașii pentru restartarea unui iPhone X, pașii pentru activarea modului recovery mode au fost și ei modificați. În cele ce urmează vă vom prezenta noii pași pentru recovery mode pe iPhone X.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Cum Să Restartezi și să Resetezi un iPhone X în 3 Pași Simpli

Atunci când un iPhone nu vrea să mai pornească sau când întâmpină un bug de sistem, în general primul instinct este de a forța un restart pe dispozitiv prin acționarea simultană a butoanelor Sleep/Wake și Home pentru câteva secunde. Aceste erori ale sistemului de operare, ale informațiilor bateriei dispozitivului sau orice alt bag UI sunt întâlnite chiar și pe cele mai avansate dispozitive iPhone, inclusiv pe iPhone X.

Cum Să Pui un iPhone X în Recovery Mode în 5 Pași Simpli