Home iPhone

iPhone

iPhone/iTunes error 14 – “iPhone-ul nu a putut fi restaurat. A apărut o eroare necunoscută (14).” – “The iPhone could not be restored. An unknown error occurred (14).”

Dacă citiți acest articol/tutorial se prea poate să fi primit un mesaj în iTunes care să indice eroarea 14(iTunes error 14) în timpul procesului de restaurare sau de actualizare a unui iPhone sau iPad folosind iTunes pe Mac sau PC.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

De Ce Se Supraîncălzește un iPhone? Bateria Se Descarcă Repede? Iată Rezolvarea.

Una dintre problemele mai rar întâlnite la iPhone, iPad sau iPod este supraîncălzirea dispozitivului. Nu discutam despre încălzirea lor atunci când se află la încărcat sau când se încălzesc în timp ce vă jucați sau folosiți o oarecare aplicație, ci despre supraîncălzirea iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului fără ca acesta să fie macar utilizat—se află în stand-by. În cazul în care întâmpinați această problemă trebuie să știți că ceva este în neregulă cu dipozitivul vostru. Cel mai probabil și bateria se descarcă extrem de rapid.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

În rândurile următoare vă voi explica ce face ca un iPhone, iPad sau iPod să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă (20%, 30%, 50% sau orice alt procentaj semnificativ de energie) și ce să faceți mai exact pentru a repara această problemă, dacă este posibil, bineînțeles. Voi vorbi în special despre iPhone în acest articol, dar nu ezitați să aplicați aceași soluție și în cazul unui iPad sau iPod touch care prezintă aceeași problemă.

De Ce Se Supraîncălzește un iPhone? Bateria Se Descarcă Repede? Iată Rezolvarea.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema. itești aceste rânduri căutând soluții pentru iPhone-ul tău care nu mai pornește? Da, se întâmplă uneori ca iPhone-ul să nu mai pornească, iar această problemă poate fi una simplu de rezolvat sau dificil de reparat, totul depinde de cauză. În următoarele rânduri vă voi ajuta […]

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Close