iPhone XR Este Cel Mai Bine Vândut Telefon La Nivel Global Din Acest An

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone XR Este Cel Mai Bine Vândut Telefon La Nivel Global Din Acest An

Deși Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max anul acesta în vreme ce iPhone XR a fost lansat în urmă cu un an, totuși acesta a beneficiat de cea mai mare popularitate la nivel global devenind cel mai bine vândut dispozitiv din categoria smartphone-urilor mai puțin costisitoare.

- Advertisement -

Acest clasament este realizat potrivit datelor celor de la Counterpoint Research din această săptămână. Compania indică faptul că, la nivel global, Apple iPhone XR a fost cel mai popular model în fiecare trimestru încă de la lansarea sa în trimestrul al patru-lea din 2018.   După cum reiese din studiu, Apple a redus prețul pentru iPhone XR la începutul anului în China, ceea ce se pare că a fost o mutare câștigătoare pentru companie.

Conform Counterpoint Research’s Market Pulse, iPhone XR a fost cel mai vândut model la nivel global în trimestrul al trei-lea din 2019, cu o cotă de piață de 3%. De fapt, exceptând trimestrul trei din 2018 când a avut loc lansarea(Septembrie 2018), iPhone XR a fost cel mai vândut model la nivel global în fiecare trimestru începând cu trimestrul patru din 2018. iPhone XR a contribut astfel la peste un sfert din totalul vânzărilor Apple, făcându-l bestseller-ul Apple pe toate continentele. De asemenea, Apple a redus prețul pentru iPhone XR în China și în alte câteva piețe, ceea ce a contribuit la menținerea cererii puternice pe întreaga perioadă a trimestrului. iPhone 11 și-a făcut deja debutul intrând în top 10 chiar din trimestrul lansării sale.

Așadar, cum arată lista cu cele mai bine vândute smartphone-uri de buget în trimestrul al trei-lea din 2019? Conform datelor prezentate de Counterpoint Research arată așa:

1. Apple iPhone XR (3% cotă de piață)

2. Samsung Galaxy A10 (2.6% cotă de piață)

3. Samsung Galaxy A50 (1.9% cotă de piață)

4. Oppo A9 (1.6% cotă de piață)

5. Apple iPhone 11 (1.6% cotă de piață)

6. Oppo A5s (1.5% cotă de piață)

- Advertisement -

7. Samsung Galaxy A20 (1.4% cotă de piață)

8. Oppo A5 (1.3% cotă de piață)

9. Xiaomi Redmi 7a (1.2% cotă de piață)

10. Huawei P30 (1.1% cotă de piață)

Umblă o vorbă prin vecini cum că Apple lucrează la o versiune a mult îndrăgitului iPhone SE ce va purta numele de “iPhone SE 2”, ceea ce înseamnă că Apple va introduce o versiune iPhone și mai accesibilă pe piață în comparație cu modelele de top ca iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Dacă acest lucru se va adeveri vom putea asista la un altfel de clasament în 2020 în ceea ce privește Apple iPhone.

Tu ai achiziționat un model nou de iPhone în acest an? Ce model ai ales?

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă