iPhone-ul Meu s-a Oprit din Senin și Nu Mai Pornește! Rezolvarea O Găsiți Aici.

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Dacă vi s-a întâmplat ca noul iPhone 11 Pro să se oprească din senin și să nu mai pornească sub nici o formă, aici aflați cum să rezolvați problema.

- Advertisement -

Am pățit de curând ca dimineața când m-am trezit, iPhone-ul 11 Pro, deși aflat la încărcat și cu suficientă baterie, să fie oprit complet și să refuze să mai pornească prin simpla apăsare a butonului Power. iPhone-ul nu are nici o urmă de șocuri mecanice și nici nu este deteriorat din cauza lichidelor, este impecabil și totuși nu vrea să pornească. Pur și simplu s-a oprit din senin și nu îl mai puteam porni.

Deși este ultimul model iPhone lansat pe piață și am crede că nu ar avea cum să se întâmple o astfel de neplăcere, trebuie să ținem cont că iPhone-ul funcționează, pe lângă componentele hardware, datorită unui sistem de operare. Practic acesta nu mai pornește pentru că software-ul său este distrus și are nevoie de o resetare sau în cel mai rău caz de o restaurare, așa cum am explicat în trecut în articolul “iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.”

Cum să reparați un iPhone care nu vrea să pornească

Notă 1: așa cum am menționat mai sus, acest lucru s-a întâmplat iPhone-ului meu care nu este mai vechi de trei luni de zile, care practic se află într-o perfectă stare de funcționare. Dacă știți că iPhone-ul a suferit mai multe șocuri mecanice și are lovituri vizibile, ecranul spart sau ar fi putut suferi din cauza unor contacte cu lichide, posibil ca problema să fie una hardware și să nu fie rezolvată prin această metodă simplă. Mai multe detalii despre cum să reparați un iPhone care nu vrea să pornească găsiți în acest tutorial.

Notă 2: din simple motive de siguranță puteți încerca următorii pași înainte de a începe procesul de repornire.

  1. încercați să apăsați și să mențineți apăsat butonul Power aflat pe partea dreaptă a dispozitivului, și
  2. conectați iPhone-ul la un încărcator pentru cel puțin 10 minute pentru a vă asigura că există suficientă baterie pentru a începe procesul de pornire.

Cum să restartați Forțat un iPhone X, XS, XR, 11 sau 11 Pro

După ce v-ați asigurat că iPhone-ul vostru are suficientă baterie și nu vrea să pornească prin simpla apăsare a butonului Power, puteți încerca soluția care este cunoscută ca Force Restart sau Restartare Forțată.

1: Apăsați pe Butonul de Volum Sus

Apăsați rapid pe butonul Volum Sus.

2: Apăsați pe Butonul de Volum Jos

Apăsați rapid pe butonul Volum Jos.

3: Apăsați și Mențineți apăsat Butonul Power (Lateral)

Apăsați și mențineți apăsat butonul Power (Sleep/Wake în vechea denumire) până când pe ecranul telefonului va apărea logo-ul Apple.

- Advertisement -

Cum să restartați Forțat un iPhone X, XS, XR, 11 sau 11 ProPașii trebuie făcuți destul de rapid: apăsați volum sus, apăsați volum jos și apoi apăsați și mențineți apăsat butonul Power. Dacă apăsați prea lung unul dintre butoanele de volum sau dacă nu mențineți apăsat butonul Power suficient timp, s-ar putea să nu funcționeze. Dacă nu v-a reușit din prima, repetați întreaga mișcare. Dacă sunteți convinși că ați efectuat corect pașii și totuși iPhone-ul refuză să pornească, atunci ar fi bine să vă adresați unui service autorizat și/sau să apelați la garanție.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă