iPhone SE Dublează Spațiul de Stocare și Păstrează același Preț

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone SE Dublează Spațiul de Stocare și Păstrează același Preț

Așa cum s-a anticipat, Apple va lansa linii noi de produse fără un eveniment media, iar ca parte a anunțului legat de lansarea iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED în Ediție Limitată într-o nou finisaj din aluminiu roșu, Apple a anunțat în această dimineață și o nouă actualizare pentru modelul iPhone SE.

- Advertisement -

iPhone SE este cel mai accesibil model de iPhone disponibil pe piață, având aproape aceleași caracteristici ca ale modelului iPhone 6s, iar acum acesta primește modificări pe partea de stocare. Astfel, modelul de 16GB este înlocuit de o variantă de 32GB, iar cel de 64GB cu una de 128GB, iar acestea vor fi disponibile începând cu 24 Martie. Pentru prima dată Apple renunță definitiv la varianta de stocare de 16GB pe un iPhone.

iPhone SE dispune de un ecran de 4-inci cu o rezoluție de 1.136 x 640 pixeli și un ecran Retina cu 326 ppi, într-o carcasă identică iPhone 5S, dar cu hardware la fel ca iPhone 6s. Astfel, sub carcasă se găsește un chip A9, un coprocesor pentru mișcare M9, suport NFC pentru Apple Pay, aceeași cameră principală de 12 megapixeli 1.22µ pixel și multe altele. Spre deosebire de iPhone 6s, camera frontală de pe iPhone SE dispune de un senzor de doar 1,2 megapixeli, dar care beneficiază de capacitățile procesorului A9 și are suport pentru blițul ecranului activat în condițiile de lumină scăzută.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă