iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori este un accident. Nu ai uitat neapărat codul de deblocare, și nici nu este mâna hoților, pentru că aceștia nu o să stea să îți afle ție parola — ci pur și simplu îți vor șterge iPhone-ul sau îl vor vinde pe bucăți. Din această cauză această problemă poate să devină una foarte frunstrantă pentru fiecare dintre noi.

- Advertisement -

În următorul articol vă voi explica de ce iPhone-ul se poate dezactiva și cere să fie conectat la iTunes, cum să rezolvi această problemă, și vă voi explica principalele motive care fac ca un iPhone să fie dezactivat astfel în cât să puteți preveni acet lucru în viitor.

De Ce Se Dezactiveaza Un iPhone?

Am văzut o grămadă de iPhone-uri sau alte deviceuri cu iOS dezactivate. Aici sunt cele mai întâlnite motive care fac ca acest lucru să se întâmple:

 1. Copiii. Copiii iubesc în general iPhone-ul sau iPad-ul nostru și cel mai mult le place să apese pe butoane. Sunt fascinați de ce se întâmplă, dar dacă găsesc telefonul blocat cu o parolă, cu siguranță îl vor dezactiva.
 2. Curioșii. Prietenii sau membrii familiei nu realizează întotdeauna că încercările de deblocare a codului sunt limitate și că nu pot încerca codul iPhone-ului la nesfărșit. Încercările repetate cu siguranță vor dezactiva iPhone-ul.

Cate Variante De Aflare A Codului Poti Incerca Pana Ca iPhone-ul Sa Fie Dezactivat?

iPhone-ul nu se va dezactiva după două sau trei încercări greșite. Iată de câte ori aveți posibilitatea de a introduce un cod de trecere incorect înainte ca iPhone-ul să fie dezactivat Conectare la iTunes: IMG_4368

 • 1-5 încercări incorecte: Nici o problemă.
 • 6 încercări incorecte: iPhone-ul este dezactivat pentru 1 minut.
 • 7 încercări incorecte: iPhone-ul este dezactivat pentru 5 minute.
 • 8 încercări incorecte: iPhone-ul este dezactivat pentru 15 minute.
 • 9 încercări incorecte: iPhone-ul este dezactivat pentru 60 de minute.
 • 10 încercări incorecte: “iPhone dezactivat Conectare la iTunes” sau iPhone-ul se șterge complet dacă este setat să facă acest lucru astfel: Erase Data este pornit în meniul  Settings -> Touch ID & Passcode (sau Settings -> Passcode pentru iPhone-urile fără Touch ID).

Nu Ma Descurc Foarte Bine cu Tastatura iPhone-ului. Pot sa Dezactivez iPhone-ul din Greseala?

Nu. Este foarte greu să dezactivezi un iPhone sau orice alt device cu iOS din greșeală, și uite de ce: Poți să introduci același cod incorect de nenumărate ori pentru că se contorizează ca 1 singură încercare incorectă. Să vedem un exemplu.

Ești la un eveniment și vrei să verifici cum stau scorurile la meciul de fotbal ce se desfășoară în același timp, dar nu vrei ca nevasta ta să vadă acest lucru și să zică că ești mai interesat de meciul de fotbal decât de evenimentul în sine. Încerci să introduci parola fără să te uiți la ecranul iPhone-ului, dar acesta nu se dezactivează pentru că în loc să introduci parola 1590 introduci 1560, din nou și din nou. Ți s-a dezactivat iPhone-ul? Nu. iPhone-ul se va dezactiva doar dacă introduci șase parole diferite, incorecte.

Pot Sa Imi Deblochez iPhone-ul Dupa Ce A fost Dezactivat?

Din păcate, răspunsul este nu. O dată ce iPhone-ul afișează mesjul “iPhone dezactivat Conectare la iTunes”, nu mai există nici o posibilitate să îl deblochezi. Uneori oamenii cred că exită diverse unelte sau metode simple practicate de către Apple, care să poată dezactiva acest mesaj, dar nu există. Singura variantă pe care o poți aplica acestei probleme este să ștergi complet iPhone-ul și să o iei de la început.

Vestea bună vine că poți să faci un restore de la ultimul backup pe care l-ai făcut iPhone-ului înainte ca acesta să fie dezactivat. Dacă ai făcut acest lucru, salvând conținutul iPhone-ului în iTunes sau în iCloud, vei avea posibilitatea să îți restaurezi toate datele după ce ți-ai șters sau restaurat iPhone-ul. Dacă nu ai făcut acest backup, o dată ce iPhone-ul este dezactivat, nu mai există nici o metodă să poți face acest lucru. Dacă nu ai un backup făcut, practic ai un iPhone nou, fără absolut nici o informație sau fișier pe el, imediat după finalizarea procedelului de ștergere/restaurare.

Cum Sa Imi Sterg/Restaurez iPhone-ul Daca Acesta Este Dezactivat?

Poți să îți ștergi iPhone-ul folosind iTunes sau iCloud, dar vă recomand să folosiți iTunes pentru că funcționează întotdeauna dacă procedați așa cum vă voi prezezenta în cele ce urmează. Dacă folosiți iCloud, trebuie să știți Apple ID-ul vostru și parola, iar iPhone-ul trebuie să fie conectat la internet. Folosind iTunes este mult mai simplu, este metoda mai simplă, dar vi le voi prezenta pe ambele.

iTunes

- Advertisement -

Articolul din pagina de suport Apple recomandă chestii inutile, foarte complicate, de cercetare a erorilor și de verificări care să determine ce metodă să fie folosită în funcție de relația dintre iPhone-ul vostru și calculatorul vostru, înainte ca iPhone-ul să fi fost dezactivat. Treci simplu mai departe dacă nu înțelegi aceste lucruri — din această cauză am și spus că este prea complicat!  Nu există absolut nici un dezavantaj (de fapt, sunt mai multe beneficii) să ștergi iPhone-ul tău după metoda pe care o recomand, și funcționează întotdeauna.

Tipul de restaurare pe care vi-l recomand atunci când iPhone-ul este dezactivat, se numește DFU restore. Pentru a intra în modul DFU urmați instrucțiunile:

Cum Sa Pui Un iPhone In DFU Mode

 1. Conectează iPhone-ul la calculator și apoi deschide iTunes. Nu contează dacă iPhone-ul este pornit sau oprit.
 2. Apasă și menține apăsat butonul de pornire(Sleep/Wake Button) împreună cu butonul Home pentru 8 secunde.
 3. După 8 secunde, dă drumul butonului de pornire dar continuă să menții apăsat butonul Home până când iTunes afișează următorul mesaj “iTunes has detected an iPhone in recovery mode/iTunes a detectat un iPhone în modul recovery.”
 4. Dă drumul butonului Home. Ecranul iPhone-ului va fi complet negru, semn că ai intrat cu succes în modul DFU. Dacă nu se întâmplă acest lucru, încearcă din nou de la început.
 5. Fă restore la iPhone-ul tău folosind iTunes.

Săriți apoi peste secțiunea care spune Set Your iPhone Up Again (dacă vă apare) apoi folosește iTunes și începe DFU restore.

iCloud

Dacă iPhone-ul tău a fost asociat contului de iCloud și ai avut activată opțiunea Find My iPhone înainte ca iPhone-ul să fie dezactivat, poți folosi Find My iPhone direct din iCloud.com pentru a-ți șterge iPhone-ul. Pentru a putea face acest lucru va trebui să vă logați cu contul Apple ID și parola, să alegeți iPhone-ul din lista de deviceuri asociate (meniul All My Devices), și apoi să alegeți Erase iPhone. După ce iPhone-ul a fost șters continuați apoi să treceți prin cele cerute de device.

Seteaza Din Nou iPhone-ul Tau

După ce îți restaurezi iPhone-ul cu ajutorul iTunes sau îl ștergi folosind iCloud, continuarea depinde de backup-ul făcut cu iTunes, de cel făcut cu iCloud, sau dacă ai vreun backup făcut. Urmează aceste instrucțiuni după ce vezi ecranul iPhone-ului alb, cu setările aferente pentru a continua activarea. Dacă cumva, ecranul telefonului este în continuare negru și nu știi dacă iPhone-ul este sau nu restaurat cu succes, apasă butonul Home, și vezi dacă a apărut ecranul de Set Up, apoi continuă.

 • Dacă ai făcut un backup iPhone-ului tău folosind iCloud înainte ca acesta să fie dezactivat și ai folosit iTunes pentru a face DFU restore, deconectează iPhone-ul de la calculator. (Probabil că este deja deconectat de la calculator dacă ai folosit metoda de ștergere a iPhone-ului prin iCloud). Alege Restore from iCloud Backup în timpul plocesului de setare și activare a iPhone-ului.
 • Dacă ai făcut un backup iPhone-ului tău folosind iTunes înainte ca acesta să fie dezactivat și șters folosind iCloud.com, alege Restore from iTunes backup în timpul procesului de setare al iPhone-ului. Dacă ai restaurat iPhone-ul tău folosind iTunes, alege să restaurezi din backup-ul din iTunes folosind ecranul de Set Up din iTunes.
 • Dacă nu ai nici un backup făcut, recomand să deconectezi iPhone-ul tău de la calculator (este deja deconectat dacă ai folosit iCloud.com să ștergi iPhone-ul) și setează iPhone-ul după pașii afișați pe ecranul telefonului în timp ce este deconectat de la iTunes. Poți apoi să îl conectezi din nou la calculator și să îl sincronizezi cu iTunes după ce ai finalizat activarea iPhone-ului, iar pe viitor să faci acest lucru mai des, astfel având tot timpul un backup proaspăt și actualizat la îndemână pentru astfel de situații delicate.

iPhone-ul Este Acum Activat!

iPhone-ul tău este acum disponibil și funcționează ca unul nou, iar tu ai învățat principalele motive care aduc un iPhone în starea dezactivat și cum poți evita, sau cum poți rezolva exact această problemă în viitor. Dacă consideri că acest tutorial a fost folositor pentru tine, poți lăsa un comentariu mai jos!

Ne poti urmari pe Twitter sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

67 COMENTARII

 1. Buna! Am iphone 5 si am schimbat display, problema este ca de la service l-am luat cu “iphone dezactivat. Conecttare cu iTunes”.
  Am incercat de pe laptop cu cablul usb si pe display-ul la iphone sta semnul de la iTunes, o sageata si cablul usb cu fir, iar pe laptop am la iTunes sus in bara” Pregatire iphone pentru restaurare…” .
  Mai jos pune iphone 5
  Numar serial: indisponibil
  Mod de recuperare iphone
  itunes restaureaza software-ul pe acest iPhone.
  Imi puteti spune daca am parcurs pasii cum a trebuit si trebuie sa astept ? si daca da cat trebuie sa astept ? e de vreo mai bn de 5 ore?
  multumesc anticipat !

 2. Salut ! Am un iPhone 11 pro ! Mi-am uitat parola și mi-a apărut ca iPhone -ul este dezactivat conectare la iTunes , am încercat sa fac prin iTunes dar îmi dă eroare … iar cu iCloud nu știu cum sa conectez telefonul la internet ! Cum as putea sa conectez telefonul la internet ??

 3. Salut!Am un Iphone X , am introdus parola de prea multe ori gresit,iar acum imi apare mesajulˇˇiPhone dezactivat conectare la iTunesˇˇ..problema e ca am incercat resetare prin itune si imi apare eroare de fiecare data ˇˇiphone ul nu a putut fi restauratˇˇ.Multumesc!

 4. salut,am un iphone x ,am vrut sa fac alt cont pe el,si dupa ce l am resetat mi a cerut id u apple si parola,la care parola nu am mai gasit o,daca este o solutie si in cazul meu?

 5. salut am un iph xs max si lam spart si a inceput sa scrie singur iar int-ro seara când m-m pus sa dorm a inceput sa asi puna singur parola iar acum este dezactivat cum as putea sa procedez tinund cont ca nu am butonul home ce as putea sa fac ?

  • Salut. In cazul in care tasteaza singur cred ca defectiunea este mai mare decat un simplu ecran spart. In concluzie, contacteaza un service autorizat pentru a rezolva problema legata de ecran/touchscreen. O seara faina!

 6. Buna Adrian! As fi recunoscatoare daca m.ai ajuta cu un raspuns! Din cauza ca nu am mai facut actualizarea softwearului de mult timp, telefonul se inchidea la cateva secunde dupa ce il aprindeam, iar intr.un final a a afisat imaginea cu itunes si a ramas blocat asa. Am incercat prin itunes pe laptop sa il actualizez, Iphone.ul nu se poate actualiza pentru ca nu am spatiu suficient,si am decis intr.un final sa restaurez telefonul si sa renunt la tot ce aveam in el, si surpriza: nu este spatiu suficient pentru a se finaliza restaurarea. Aceeasi problema ca la actualizare. Telefonul a ramas blocat in imaginea cu Itunes. Si acea metoda prin apasarea butoanelor home si power sa scot telefonul din Itunes nu functioneaza. Se aprinde ecranul alb cu marul, apoi revine la imaginea cu Itunes. Itunes imi zice ca trebuie sa sterg anumite date sau sa golesc cosul de gunoi pt a elibera spatiu. Dar eu nu pot aprinde telefonul. Si inca ceva,ca sa fac back up de pe laptop, Itunes nu recunoaste telefonul la optiunea back up,pentru ca nu pot da acordul telefonului sa se conecteze cu laptopul,din cauza ca nu pot sa il aprind. Ce este de facut daca nu am spatiu de actualizare /restaurare? Cum altfel sa il scot din Itunes? Nu este nicio posibilitate sa il aprind, La un service gsm se poate face ceva?

 7. salut am gasit un iphone 8 si sa dezactivat pe o ora dar nu imi zice nimic de i tunes…
  se poate scoate codul de acces fara sa il resetez nu stiu parola de la icloud ?

 8. Buna , am un IPhone 6 Plus este blocat . Îmi apare iPhone dezactivat conectare la Tunes . Am amprenta activata , întrebarea mea este dacă se mai poate resetări si restaura?

  • Incearca urmatorii pasi:

   – disconnect iPhone from PC

   – close iTunes

   – PC > Control Panel > Programs > Programs and Features > Apple Mobile Device Support

   – Apple Mobile Device Support > repair

   – Wait 1 minute.

   – disconnect all USB devices currently not used

   – connect iPhone using original USB cable, connected DIRECTLY to the PC, no external USB Hub

   – start iTunes

   – iTunes should ask to recover the iPhone > recover

   Daca nu functioneaza astfel, atunci s-ar putea sa fie problema cu bateria.

 9. Salut. Am un iPhone 6 si am incercat sa intru in DFU mode si a mers, la iTunes mi-a descarcat un program ca sa pot da restore la iPhone si nu s.a intamplat nimic, imi cere sa il descarc din nou

 10. Salut , vreau sa iti spun ca am urmat pasii cu DFU si mi-a dat la final eroare 005 la itunes . Mentionez ca in momentul cand l-am dezactivat nu era logat pe telefon nici un cont de iTunes/iCloud . Help

 11. Salut , vreau sa iti spun ca in momentul in care l-am blocat nu era conectat iPhone-ul la nici un cont de iCloud / iTunes , am urmat pașii cu DFU dar imi da eroare 005 .. si acum cand ii dau restart nu mai imi apare nici (iphone dezactivat ) ci imi cere sa il conectez la iTunes . Help

 12. Hey, eu mi-am schimbat codul de mai multe ori bun si din cauza asta l-am uitat pe cel care il pusesem jur, eu si acum imi amintesc de codul cel vechi pentru ca acel cod il faceam de mult timp ca zic calumea il aveam de multe luni. dar na dintr o cauza trebuia sa il schimb si eu.. trecand peste aceasta vorba si pornind de la alta mai vreau sa iti zic ca am gresit codul de multe ori acum imi apare iphone dezactivat conectare la iTunes bun eu nu am avut cont de iTunes si na te intreb pe tine cum il pot face si ce sa fac ca sa-i dau de cap vreau sa il dezblochez si astea dar mai vreau si ca sa imi ramana toate pozele si chestii de genu’ ce am avut prin el.! Si daca nu e sa fie sa imi ramana pozele si astea inteleg acest lucru. Dar macar sa il refac zic sa il dezblochez odata naibii..

  • Daca nu ai un backup al telefonului fie in iCloud fie in iTunes pe computer, pozele si celelalte date sunt pierdute pentru ca trebuie facuta o reinstalare exact ca in tutorialul descris in aceasta pagina. Succes!

 13. Am butonul HOME stricat, nu functioneaza deloc. Am rascolit tot net-ul cum sa-l pun in DFU mode dar am gasit doar Recovery, ceea ce nu ajuta absolut deloc. Exista vreo metoda sa mi-l pun in DFU mode fara butonul HOME? Reiboot-ul si Recboot-ul il pune doar in Recovery. Mersi)

  • Verifica urmatoarele lucruri:
   1. Insure that you have an active network connection and are connected to the internet
   2.Quit out of iTunes
   3.Update iTunes and also install any available software updates to Mac OS (or Windows, if applicable)
   4.Reboot the computer (Mac or PC)
   5.Temporarily disable any and all software firewalls, including anti-virus (if applicable)
   6.Try using a different USB port on the computer and updating again

 14. Buna ziua! Dețin un iphone 6s pe care am activat amprenta..aseara am apăsat pe butonul principal de mai multe ori cu un alt deget decât e înregistrată amprenta, iar la scurt timp imi solicită codul de siguranță.. am incercat sa l introduc însă nu mi l lua in calcul, nu se intampla nimic..am tot incercat, însă dintr o dată mi a aparut ecranul negru..pot sa primesc apeluri, mesaje, dar nu pot sa raspund..doar imi zice robotul nr de tel de la cine am primit apelul..am incercat o resetare forțată, iar dupa ce apare sigla apple ecranul e tot negru si se aude acel robot..ce e de facut in acest caz..la codul de acces imi zice o încercare din 6.

  • Error 9 poate avea legatura si cu cablul USB. Daca acesta nu e original sau nu este cel al telefonului poate sa creeze probleme. Incearca sa folosesti alt cablu sau chiar alt port USB al PC-ului. Daca nu reusesti incearca si pe alt PC.

 15. Salut! Cum reusesc sa deblochez un cont in conditiile in care mi se “spune” ca voi primi un cod de securitate pe email, dar acest email nu vine!!!! Si daca incerc din nou imi afiseaza ca a fost trimis de prea multe ori si sa-l folosesc pe ultimul trimis! 🙁

 16. Salutare am si eu o nelamurire , in pasii de mai sus ai spus : “… folosește iTunes și începe DFU restore” , ar trebui sa apara undeva acest dfu restore , sa inteleg ca totusi nu se pierde nimic facand acest restore nu? Urmeaza sa fac acest procedeu in curand si as fi vrut sa fiu sigura , multumesc frumos

 17. You are THE BEST!!! Dupa reactivare iphone, ma conectez cu id-ul si parola si imi cere un cod de confirmare pe care nu il ptimesc pe sms. Daca ma conectez cu alt id, imediat primesc sms oe nr respectiv, si cand se deschide meniul principal, gasesc si sms-ul trimis anterior la configurare. Doar ca nu mai este valabil. Aveti idee ce trebuie facut? Nu pot folosi id-ul de-al doilea….dar ca solutie de reactivare a fost ok. Multumiri

 18. am cont facut la icloud … si cand vreau sa descarc o aplicatie imi cere sa revizuiesc contul … am urmat toti pasii si la urma imi spune ca e imposibila conectarea la itunes store si urmatoarea ITUNES STORE nu a putut procesa solicitarea .. ce trebuie sa fac ?

  • Scuze pentru raspunsul tarziu. Stiu ca poate parea absurd ce iti voi spune acum, dar incearca, cand faci aceasta verificare, sa fii conectat pe o alta retea de date decat cea pe care ai mai incercat. Pe alt Wi-Fi sau chiar pe reteaua mobila.

 19. Am resetat telefonul cu succes, iti multumesc pentru acest tutorial, chiar a fost de folos, dar faza e ca trebuie sa ma conectez la icloud, dar nu stiu parola si email-ul…Nu ai un alt tutorial pe aceasta tema(stergerea unui cont icloud)?

 20. Salut! Am un iphone 5s, îmi apare “iphone Dezactivat. Conectare cu itunes”, crezi ca as mai putea face ceva? Dacă încerc să îl conectez la calculator, pe itunes înainte de resetare, îmi cere să mă logez cu contul icloud sau găsește iphone-ul în modul recovery automat, si începe resetarea? Te-aș ruga foarte mult să îmi răspunzi! O zi buna!

 21. nici eu nu reusesc, cand tin apasate cele doua butoane imi apare itunes restore si nu reuseste sa mi restaureze datorita unor erori, ori apare eroare -39 ori eroarea 9006. ce imi recomandati? multumesc mult

  • eroarea 9006 apare de obicei atunci cand se descarca software-ul si firewall-ul de la windows blocheaza operatiunea. incearca sa opresti firewall-ul in timpul operatiunii. Chiar si antivirusul ar trebui oprit in timpul acestei operatiuni. Incearca asa sa vezi daca nu reusesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă