iPhone a Fost Numit Cel Mai Influent Gadget din Toate Timpurile, iPod pe 9, Mac pe 3, iPad pe 25

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

iPhone a Fost Numit Cel Mai Influent Gadget din Toate Timpurile, iPod pe 9, Mac pe 3, iPad pe 25

Revista TIME Magazine a publicat un top cu cele mai influente 50 de gadget-uri din toate timpurile, de la computere la playere muzicale portabile, console de jocuri sau videorecordere(VCR) care au schimbat viața noastră a tuturora.

Sunt câteva nume care ne sunt foarte populare și nouă românilor, și cu siguranță dacă nu am avut personal un astfel de gadget am avut cel puțin ocazia de ne juca sau de a butona multe dintre acestea. De la Sony Walkman și Nokia 3210, la Nintento Game Boy sau Commodore 64, telefonul celor de la Apple, iPhone, a ajuns pe primul loc în acest top, pentru modul în care a transformat lumea și modul în care noi toți ne gândim acum la un smartphone.

Ocupând locul cel mai de sus în acest top și acompaniat de alte produse Apple ca iPad, iBook, Macintosh și iPad, faptul că este așa de bine poziționat nu ar trebui să ne surprindă pentru că acesta a deschis o nouă eră a smartphone-urilor, schimbând modul de utilizare și făcându-l un device pe care nu-l folosesc doar oamenii de afaceri ci toată lumea. iPhone a schimbat cu siguranță viețile noastre, transformând acest concept într-un lucru indispensabil, iar cu ajutorul tuturor producătorilor de astfel de device-uri, fiecare dintre noi ne petrecem timpul ținând așa ceva, zi de zi în mână.

Indiferent dacă unii vor să recunoască sau nu acest lucru:

Apple a fost prima companie care a pus un computer cu adevarat puternic in buzunarele a milioane de oameni atunci cand a lansat iPhone în 2007. Smartphone-urile au existat tehnic, de ani de zile, doar ca nici un producator nu a adus ceva atat de frumos si bine gandit ca iPhone.

Dispozitivele Apple au deschis o noua era de telefoane cu touchscreen-uri plate, cu butoane ce apar pe ecran in functie de nevoile utilizatorului, inlocuind telefoanele cu tastaturi culisante si butoane statice.

Tableta iPad care a contribuit și ea la schimbarea modului de a folosi un portabil destinat conținuturilor multimedia, cititului de cărți s.m.a.d., se poziționează pe locul 25, primul calculator adevărat lansat în 1984 sub numele de Macintosh-ul ocupă locul 3, primul laptop ce oferea conectivitate wireless — Apple iBook — ocupă locul 38, iar cel mai popular player muzical din toate timpurile — iPod — se poziționează pe locul 9.

ipod-2001

Lista completă de dispozitive ce se pot regăsi în acest to 50 făcut de TIME include Fitbit, Google Glass, Sony PlayStation, Motorola Droid, Amazon Kindle, împreună cu toate produsele care au contribuit semnificativ la o modernizare sau o schimbare majoră în categoriile din care acestea au făcut parte.

vina: TIME

Ne poti urmari pe Twitter, ne poti adauga in cercul tau Google+ sau ne poti da like la pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă