iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 și Multe Altele: Toate anunțurile din cadrul Evenimentului Apple

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 și Multe Altele: Toate anunțurile din cadrul Evenimentului Apple

Pregătiți-vă banișorii, umpleți-vă conturile și așteptați noile gadget-uri de la Apple, pentru că doar ce au fost prezentate seara trecută în cadrul unui eveniment deosebit.

- Advertisement -

Cu ocazia evenimentului mult așteptat din toamna acestui an, Apple a deschis porțile noii săli pentru evenimente din Apple Campus, aflat în Cupertino, California, sală ce poartă numele fondatorului companiei, Steve Jobs.

Seara trecută, în Steve Jobs Theater, au fost dezvăluite toate detaliile cu privire la ultimele gadget-uri lansate de companie, fiind vorba despre iPhone 8, iPhone 8 Plus și noul iPhone X (iPhone 10), împreună cu un nou Apple TV și noul Apple Watch Series 3.

Cu toate că pe parcursul acestui an au circulat nenumărate zvonuri, cu imagini și detalii despre viitoarele produse, și poate pentru prima dată s-au știut atât de multe date și detalii tehnice, vom trece peste acest aspect și vă vom prezenta pe scurt caracteristicile noilor produse!

iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Data lansării: Precomandă în tările selectate de Apple începând cu 15 Septembrie, disponibil în magazine din 22 Septembrie

Preț: iPhone 8 $699 (64GB), iPhone 8 Plus $799 (64GB)

Caracteristici:

 1. Procesor de imagine nou; autofocus mai rapid și un nou procesor pixel pentru o claritate și o textură mai bună.
 2. Six-core CPU. Noul procesor dispune de două nuclee high-power mai rapide cu 25 de procente în comparație cu procesorul A10, în timp ce celelalte patru nuclee, denumite high-efficiency, sunt cu 70 de procente mai rapide decât A10.
 3. Difuzoarele sunt de două ori mai puternice, iar display-ul dispune de tehnologia True Tone.
 4. Un nou chip “A11 Bionic”.
 5. Noile iPhone 8 și iPhone 8 Plus dispun de carcase acoperite cu sticlă și vin în trei culori diferite, silver, space gray și noul shade of gold.
 6. Ambele modele sunt sigiliate microscopic pentru a rezista la praf și apă.
 7. Dispun de ecrane de 4,7-inci și 5,5-inci, realizate din cea mai durabilă sticlă pe care Apple a folosit-o vreodată.
 8. Chipul A11 Bionic dispune de un controler de performanță conceput de Apple, aflat acum la a doua generație, ce dezvoltă cu 70 de procente mai multă viteza în lucrul multitasking.
 9. iPhone 8 oferă în continuare o cameră formată dintr-o singură lentilă, în timp ce iPhone 8 Plus dispune de o cameră dual-lens.
 10. O nouă caracteristică numită Portrait Lighting va fi dispoibilă o dată cu iPhone 8, aflându-se pentru moment doar în stadiul de beta. Aceasta va permite reglajul luminii în modul Portrait. Portrait Lighting este de fapt o analiză în timp real și o reglare a luminii direct pe subiect și nu este un filtru aplicat pe imagine.
 11. iPhone 8 și iPhone 8 Plus dispun de o calitate superioare atunci când vine vorba de înregistrarea video.
 12. iPhone 8 și 8 Plus sunt primele smartphone-uri create pentru [tooltip href=”https://ro.wikipedia.org/wiki/Realitate_augmentată” target=”_blank” title=”Citește despre realitatea augumentată”]realitatea augumentată[/tooltip].
 13. iPhone 8 dispune de încărcare wireless datorită corpului său din sticlă. Este o încărcare fără fir, prin inducție, folosind o tehnologie numită Qi-style wireless charging.

iPhone X sau iPhone Zece

Data lansării: Precomandă începând cu 27 Octombrie

Preț: Începând de la $999 (64GB)

Caracteristici:

 1. iPhone X vine în două variante de culoare, Silver și Space Gray și dispune de un ecran multitouch Super Retina HD Display de 5,8-inci ce stă la baza unui panou OLED. Dispune de 3D Touch.
 2. iPhone X folosește un ecran edge-to-edge, fără butonul Home pe partea frontală.
 3. Este realizat din oțel de cea mai bună calitate și o sticlă foarte durabilă atât pe față cât și pe spate.
 4. Butonul Home și Touch ID este înlocuit de tehnologia Face ID care funcționează cu ajutorul True Depth Camera System. Aceasta conține următoarele elemente: Infrared camera, flood illuminator, dot projector și camera frontală.
 5. Proiectorul de puncte scanează fața utilizatorului atunci când ridică iPhone-ul. Acesta funcționează indifierent de condițiile de lumină (zi sau noapte) și se potrivește cu o față stocată pentru autentificare.
 6. Face ID: Telefonul este blocat până când acesta este ridicat și recunoaște utilizatorul.
 7. Face ID învață noul look adoptat pe parcursul folosirii telefonului, chiar dacă este vorba de o nouă freză sau poate o barbă, sau dacă aveți capul acoperit cu o pălărie.
 8. Pe parcursul testelor Face ID, Apple a folosit măști super realiste false pentru a învăța Face ID să nu accepte imitații ale feței utilizatorului.
 9. iPhone X nu se va debloca dacă aveți ochii închiși sau dacă privirea este în altă parte. Este necesară atenția utilizatorului pentru ca telefonul să poată fi deblocat.
 10. Informațiile Face ID sunt stocate în siguranță și toate modificările sunt procesate direct pe dispozitiv.
 11. Apple susține că există o șansă la un milion ca cineva să prostească iPhone X deblocându-l cu fața lui. În comparație, tehnologia Touch ID are o șansă la 50.000.
 12. Recunoașterea facială conferă și o nouă caracteristică emoji numită Animojis.
 13. Dispune de difuzoare stereo de înaltă calitate și este sigiliat microscopic pentru a rezista la praf și apă.
 14. Un nou chip “A11 Bionic”.
 15. Cameră dual-lens de 12MP wide-angle și telephoto. Stabilizator optic dual de imagine. Șase lentile și flash Quad-LED True Tone cu Slow Sync.
- Advertisement -

16. iPhone X dispune de încărcare wireless datorită corpului său din sticlă. Este o încărcare fără fir, prin inducție, folosind o tehnologie numită Qi-style wireless charging.

Apple Watch Series 3

Data lansării: 22 Septembrie

Preț: Începând cu $329

Caracteristici:

1. Are încorporat celular.

2. Apple Watch Series 3 împreună cu un abonament Apple Music poate să facă stream la peste 40 milioane de melodii.

3. Apple Watch și iPhone împărtășesc același număr (opțiune disponibilă în funcție de operatorii mobili).

4. Procesor dual-core mai performat cu până la 70 de procente.

5. Pe Series 3 Siri este mai rapidă ca niciodată și pentru prima dată, Siri chiar vorbește pe ceas.

6. Nou chip WiFi ce oferă WiFi cu 85 de procente mai rapid și cu o eficiență energetică cu 50 de porocente mai bună.

7. Apple Watch Series 3 include un altimetru.

8. Ecranul în sine este antenă LTE și folosește un SIM electronic pentru a economisi spațiu.

9. Va fi posibilă efectuarea apelurilor telefonice chiar dacă iPhone-ul se află în cu totul altă locație. Nu depide deloc de un iPhone în raza de acoperire.

10. Series 3 vine într-o nouă versiune Ceramic Apple Watch și cu o nouă curea Sport Loop. Noi fețe și curele Hermes sunt disponibile odată cu Apple Watch Series 3.

11. Apple Watch Series 3 vine într-o gamă largă de carcase și curele. Există o nouă nunanță gold pe aluminiu alături de cele deja cunoscute, silver și gray.

iPhone 8, iPhone X, Apple Watch Series 3 și Multe Altele: Toate anunțurile din cadrul Evenimentului Apple

Apple TV 4K

Data lansării: Precomandă începând cu 15 Septembrie

Preț: Începând cu $179

Caracteristici:

1. Noul Apple TV include suport pentru 4K, HDR10 și Dolby Vision.

2. Apple TV 4K dispune de un chip A10X Fusion, același ca pe iPad Pro.

3. Este de două ori mai rapid decât actualul Apple TV, în timp ce grafica este de patru ori mai rapidă.

4. Dacă ați cumpărat filme de pe iTunes în formatul HD, Apple le va upgrada automat în formatul 4K fără nici un cost suplimentar.

5. Titlurile filmelor 4K vor fi disponibile în iTunes la același preț ca și cele HD.

5. Transmisiunile sportive Live vor fi dispinibile pe noul Apple TV spre sfărșitul anului. Opțiunea este valabilă doar în anumite țări.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă