iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

În fiecare an, cu luni de zile înainte de lansarea următoarei generații de iPhone, apar pe internet imagini cu noi concepte desenate de graficieni, ce au ca scop principal scoaterea în evidență a celor mai noi caracteristici zvonite.

iPhone 8 sau mai nou iPhone Edition, este așteptat în această toamna—luna Septembrie este luna în care Apple a prezentat an de an câte un nou model iPhone—dar până atunci putem vedea o mică bucățică din ce ar putea fi dispozitivul lansat în 2017. Până la prezentarea oficială mai sunt șase luni de zile, timp suficient pentru noi imagini și clipuri video cu concepte uimitoare ieșite din mânile unor oameni dedicați acestor dispozitive.

Până în momentul de față știm despre iPhone 8 că va veni într-o versiune ce va avea aceleași dimensiuni ca ale actualului iPhone 7 Plus doar că ecranul vă fi mai mare, de 5,8 inci, nu va mai avea margini și va avea integrat un senzor Touch ID direct sub ecran. iPhone 8 va avea cameră duală și va beneficia de încărcarea wireless.

Imaginile create de Benjamin Gesink pentru iDropNews scot în evidență dimensiunile și forma ecranului, amplasarea camerei pe spatele dispozitivului și chiar acea culoare Jet White despre care s-a discutat în trecut pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Deși imaginile nu prezintă decât un concept, ele pot reflecta un design posibil. În timp ce alții au creat imagini ce reflectă doar un viitor îndepărat al iPhone-ului, Gesink a reușit să pună împreună o colecție de imagini bazată pe numeroasele zvonuri lansate de-a lungul timpului.

Rezultatul este uimitor.

Privind imaginile, este ușor de observat ecranul mare și fără marginii laterale, cu părțile superioare și inferioare îngustate și cu zona funcțională încastrată în partea de jos e ecranului evidențiată perfect.

Lansarea modelului iPhone 8 este așteptată undeva în jurul lunii Septembrie.

iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursă: iDropNews

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă