iPhone 6s vs iPhone 7: Va Impresiona la Lansare Modelul Apple iPhone 2016?

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone 6s vs iPhone 7: Va Impresiona la Lansare Modelul Apple iPhone 2016?

Ne vom uita într-un bol de cristal pentru a vedea cum vor diferi modele de iPhone din 2015 și 2016, mai exact iPhone 6s și iPhone 7.

- Advertisement -

Zvonurile privind iPhone 7 vin foarte repede și pline de noutăți în aceste ultime zile, dar iPhone 6s se vede încă ferm în oglinda retrovizoare. Chiar și așa, zvonurile spun că noul model pentru 2016 nu va fi foarte diferit de predecesorul său, lucru confirmat și de analistul Ming-chi Kuo care susține că nu vom vedea modificări majore în acest an — în schimb, se presupune că va trebui să așteptăm până în 2017 pentru ceva cu adevărat important. Cele mai recente surse din Asia susțin că Apple își schimbă în totalitate strategia de vânzare către un ciclu de trei ani pentru o generație total schimbată de iPhone. Lucru care pâna acum se schimba o dată cu numărul modelului (iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 etc.).

Cu alte cuvinte, nu vă așteptați la o revizuire majoră în anul 2016, iar dacă toate cele zvonite se vor adeveri, atunci adevărata modificare va fi în 2017, când va fi lansat iPhone 7s și totodată de atunci în colo vom începe să contorizăm un ciclu de TREI ANI pentru alte inovații importante.

Chiar dacă ceea ce auzim pare enervant, motivul este unul cât se poate de simplu și cinstit; spațiul din interiorul mobilului nu permite modificări majore, iar marile inovații și modificările aferente au nevoie de o redesenare completă a întregului telefon și implicit e nevoie de mai mult timp pentru toate testările și modifcările aplicate. Pe lângă acest motiv corect, vânzările din industria mobilă încetinesc, iar acest lucru are un impact chiar și aspura companiei Apple, mai ales că cifrele din primul trimestru confirmă acest lucru. Mai mult decât atât există o problemă și în ritmul de inovare; pentru moment se pare că nu există prea multe tehnologii cu adevărat uimitoare în această industrie, ceea ce rezultă că nici Apple nu are ceva foarte important de introdus într-un nou iPhone, în afară de procesor mai puternic, cameră, baterie și eventual ecran.

Spațiul tech nu este difierit de orice alt domeniu de interes public, în sensul că, în linii mari, oamenii iubesc un pic de bârfă. S-ar putea să nu fie atât de evident, dar atunci când gradul de acoperire care devine cea mai mare atenție a cititorului se reflectă la zvonurile unui telefon nou, fierbinte care va apărea în următoarele luni — indiferent dacă este vorba de ceva cu adevărat interesant și ceva mult anticipat care tocmai s-a lansat sau nu — este cât se poate de clar că bârfa rămne rege. Nu există două moduri de lansare oameni buni, indiferent că vă place sau nu, site-urile tech și cititorii lor (care sunt de altfel foarte mulți), se pare că preferă goana și anticiparea unui nou telefon ce va urma să fie lansat; odată ce un nou device este lansat, entuziasmul începe să scadă foarte repede. Toate informațiile interzise, furnizate pe furis, este tot ce contează; toate informațiile strict secrete ce se află înainte de timp, sunt tot ce place cititorului să cunoască chiar dacă acestea nu ar trebui să fie știute!

Iar printre aceste dispozitive care generează interest se afă orice este legat de Apple. Întradevăr, se pare că o parte din motivul pentru că sursa informațiilor a devenit o rețea atât de uriașă și analiștii experti, informatorii și persoanele din interior sunt în mare parte un răspuns pentru oamenii care așteaptă să afle cât mai multe despre următorul iPhone, imediat după ce ultimul a fost lansat. Da, este o realitate; suntem tot mai obișnuiți să auzim despre noile proiecte iPhone ce vor fi lansate peste un an sau chiar mai mult, chiar înainte de modelul anticipat în prezent să ajungă la poartă.

iPhone-7-Vergleich-mit-iPhone-6-Front-1024x576-0c7e063768f68a6a

Astăzi facem o comparație între generația curentă iPhone 6s (cel lansat în septembrie 2015) cu cel neanuțat încă în 2016, iPhone 7. (Imaginea de mai sus este un mockup realizat de Computerbuild a ceea ar putea însemna aspectul iPhone 7).

Merită să aruncați o privire din cauza câtorva factori. Primul fiind modul complet și precis cu care această sursă modernă de zvonuri funcționează – nimic nu scapă de tentaculele sale și deja am primit o mulține de informații suculente despre modelul din acest an, iPhone 7, încă de pe la mijlocul lui 2015, o mare parte dintre informații dovedindu-se că provin din surse credibile. Mai mult decât atât, cel mai probabil Apple a început lucrul la noul iPhone cu cel puțin câțiva ani înainte.

iPhone 6s a beneficiat de o serie de îmbunătățiri majore în mai multe domenii cheie, dintre care, cele mai notabile rămân fotografia și puterea de procesare. Dincolo de acest lucru am văzut mai mult RAM inclus, 2GB mai exact, precum și un șasiu puțin mai gros și evident mai puternic, datorat și includerii tehnologiei 3D Touch în panoul frontal. Așa că, deși ar părea că arată la fel de mult ca și modelul precedent lui, funcțiile acestuia fac puțină diferență între ele.

- Advertisement -

Deci, fără alte formalități, să aruncăm puțin privirea spre globul de cristal pentru a vedea cum modelul curent iPhone 6s se compară cu modelul din acest an, iPhone 7, începând cu specificațiile:

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Specificatii Majore

iPhone 6s

 • Display: 4.7-inci și 5.5-inci 3D Touch și rezoluție maximă de 1920×1080 pixeli
 • Design: carcasă integrală din aluminiu cu benzi de antene pe spate
 • Stocare: 16, 64 și 128GB
 • CPU și RAM: procesor A9, 2GB RAM
 • Cameră Frontală : 5 megapixeli
 • Cameră Principală: 12 megapixeli cu înregistrare video 4K
 • Porturi: jack pentru căști, port Lightning

probabil iPhone 7

 • Display: 4.7-inci și 5.5-inci 3D Touch, dar probabil cu un ecran QHD cu rezoluție maximă de 2560 x 1440 pixeli
 • Design: Relativ același design ca cel a lui iPhone 6s, deși liniile antenelor sunt așteptate să fie poziționate până spre marginea de sus, respectiv cea de jos a dispozitivului.
 • Stocare: 32, 64, 128 și poate 256GB
 • CPU și RAM: procesor A10, 3GB RAM
 • Cameră Frontală: 5 megapixeli cu lentile cu unghi larg
 • Cameră Principală: Lentilă dublă cu 12 megapixeli (pentru modelul Plus), înregistrare video 4K și stabilizator de imagine optic.
 • Porturi: Fără jack pentru căști, port Lightning, Smart Connector

În ceea ce privește specificațiile, vă puteți aștepta ca iPhone 7 să vadă un nou procesor A10 și un coprocesor pentru mișcare M10. Nu există nici un dubiu că această îmbunătățire va fi peste A9/M9 aflate pe modelul curent iPhone 6s, dar cu cât de mult, cine știe? Dacă ne luăm după medii, vă puteți aștepta la o creștere de aproximativ 20 de procente.

iPhone 6s este amplificat de 2GB de RAM. Există șansa ca iPhone 7 să fie amplificat de 3GB de RAM, deși companiei Apple nu îi place să facă upgrade-uri de RAM în fiecare an. Cu toate acestea, din cauza lipsei unor schimbări majore de design pe iPhone 7, Apple va trebui să adauge câteva schimbări interne importante pentru a face ca oamenii să facă trecerea la noul model. 3GB de RAM ar putea fi o mică parte din această strategie.

Cât despre opțiunile de stocare, o dată cu iPhone 7 ne așteptăm ca într-un final Apple să renunțe la varianta entry level de 16GB, fiind înlocuit de varianta cu 32GB. Dar ce este cu adevărat interesant este faptul că iPhone 7 ar putea să aducă 256GB spațiu pentru stocare. Totuși, dacă Apple va păstra linia cu doar trei variante de stocare, acest lucru ar însemna că iPhone 7 ar putea veni cu modele de 32, 128 și 256GB spațiu de stocare.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Porturi

Cea mai mare schimbare așteptată în această direcție pentru iPhone 7, este zvonul renunțării la jack-ul pentru căști. În schimb, utilizatorii se așteaptă ca de acum în colo să poată conecta căștile prin portul Lightning sau prin tehnologia Bluetooth. Dar dacă iPhone 7 nu va renunța la jack-ul pentru căști, atunci probabil că va primi un nou port: Smart Connector. În prezent, acest conector inteligent (Smart Connector) este disponibil pe iPad Pro și permite conectarea acestuia cu aceesoriile smart, ca de exemplu tastaturile. Este posibil ca Apple să plănuiască un accesoriu de forma unei mini-tastaturi pentru iPhone 7.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Design

iPhone 7 va arăta aproape exact ca iPhone 6s. Da, este întradevăr o dezamăgire pentru noi. Și este neașteptat (până când mai multe zvonuri au confirmat acest lucru, oricum) ca Apple să facă acest lucru ținând cont că până acum compania a dezvăluit un nou design fiecărui alt ciclu de produs. Singurul lucru care se așteaptă să fie diferit la design-ul lui iPhone 7, este înlăturarea sau mutarea benzilor pentru antene ce sunt dispuse acum orizontal pe iPhone 6s.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Rezistent la Apa

În toamna anului trecut internetul a fost surprins atunci când a au apărut primele videoclipuri în care iPhone 6s a supraviețuit 30 de minute sub apă. S-a dovedit că Apple a adăugat în secret noi benzi adezive în interiorul lui iPhone 6s pentru a bloca scurgerile de apă sau alte lichide să intre în interiorul lui. Acum un blog din China a susținut că aceasta a fost doar o încercare de a menține telefonul uscat și că iPhone 7 va fi oficial certificat ca rezistent la apă.

În plus față de rezistența la apă prin utilizarea garniturilor interioare, un alt site din China pretinde că Apple ar renunța la carcasa de aluminiu în care este încorporat iPhone 6s în favoarea unui material plastic pe iPhone 7, acest lucru ar duce la o mai mare siguranță în vederea rezistenței la apă. Nu cred că vom vedea un iPhone 7 din plastic, dar numai timpul va spune acest lucru. Mai mult decât atât, au fost lansate o grămadă de telefoane din metal care sunt rezistente la apă, ca linia Xperia Z sau Samsung Galaxy S7, care au dovedit că un telefon din metal poate fi rezistent la apă.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: chipsetul LTE

În acest moment iPhone 6s folosește un chipset LTE de la Qualcomm, dar zvonuri recente au spus că Intel lucrează la un chipset LTE compatibil cu iPhone. Indiferent dacă acest lucru se va adeveri sau nu, utilizatorii nu vor observa o mare diferență între cele două. În schimb, Apple ar putea folosi acest chipset LTE de la Intel pentru a reduce din costruile componentelor.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Display

iPhone 6s a primit un display cu tehnologia 3D Touch, ceea ce Apple Watch avea înaintea lui (aici se numește Force Touch display) – bineîțeles că iPhone 7 va adopta și el această tehnologie. Dar la ce ne așteptăm nou pe iPhone 7 este ca acesta să primească o rezoluție mai mare pentru ecran, în special una QHD cu o rezoluție de 2560 x 1440, la fel ca multe dispozitive Android. În această toamnă din 2016, orice vine mai mic 2560 x 1440, va fi echivalentul a ceea ce definim un standard astăzi.

Apple ar puta aduce pe iPhone 7 câteva upgrade-uri subtile display-ului 3D Touch  — de exemplu, făcându-l sensibil la mai mult de două tipuri de apăsare (presiune), dar nu ne așteptăm la mai mult de atât în ceea ce privește diplay-ul 3D Touch.

De asemenea, este puțin probabil ca iPhone 7 să adopte un display AMOLED, display care poate fi găsit pe telefoanele Samsung și chiar pe Apple Watch.

iPhone-7-Vergleich-mit-iPhone-6-Rueckseite-658x370-fe710a0495b13098

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Camera

În interior, iPhone 6s a câștigat un upgrade imens pentru partea foto, a primit o cameră de 12 megapixeli principală (de la 8 megapixeli pe iPhone 6) și o cameră pentru FaceTime de 5 megapixeli (de la 1,8 megapixeli pe iPhone 6). Dar dacă ne gândim la iPhone 7, ne așteptăm ca acestă cameră să fie îmbunătățită dar în același timp să fie mai puțin pronunțată. Apple va folosi cel mai probabil tot o cameră de 12 megapixeli, dar cu siguranță va adăuga un stabilizator optic de imagine (în acest moment doar modelul “Plus” beneficiază de acest lucru). În ceea ce privește camera frontală de pe iPhone 7, probabil că vom vedea aceeași cameră FaceTime ca pe iPhone 6s.

iPhone 6s a câștigat de asemenea, înregistrarea video în format 4K — lucru care nu credem că va fi schimbat sau îmbunătățit pe iPhone 7. Pentru Apple totul este despre rafinament când vine vorba de tehnologia imagistică; nu vine cu specificații care mai de care pentru a se război cu concurența, sau foarte mulți megapixeli, sau alte lucruri ca focalizare ghidată laser. În schimb, își actualizează constant componentele de bază care fac ca o cameră foto să fie bună la imagistică — lentile, tehnologia lentilelor și software-ul.

Compania are cam 800 de persoane care lucrează la viitoarele generații de tehnologii pentru camerele foto pentru iPhone, și pentru prima dată, Apple a permis ca cineva să intre în laboratoarele secrete R&D, acesta fiind Charile Rose care a putut vedea cum construiește compania un iPhone și a realizat un scurt film ce a fost prezentat pe postul de televiziune CBS.

Astfel am putut afla că, camera ce stă la baza unui iPhone are 200 de componente individuale separate. Studiolul Apple în care se realizează designul imagistic, este atât de vast și de complex încât poate simula aproape orice condiție posibilă în scopul de a realiza teste pentru tehnologia camerei, înainte de intrarea ei în producție. Este o treabă nemaivăzută în spațiul mobil în acest moment, lucru declarat de cele mai cunoscute site-uri internaționale de review-uri și teste.

În ciuda acestui fapt, nu există foarte multe zvonuri cu privire la megapixelii de pe camera lui iPhone 7. La urma urmei, iPhone 6s a primit o îmbunătățire considerabilă față de iPhone 6. iPhone 6s a primit o cameră frontală de 5MP și o cameră principală de 12MP. Este cât se poate de posibil ca iPhone 7 să rămână cu aceste lentile.

Cu toate acestea, iPhone7 se așteaptă ca totuși să primească un upgrade major pentru cameră: lentila dublă pentru camera principală. Acest lucru ar însemna că vor fi DOUĂ lentile de 12MP pe spatele dispozitivului, care vor face poze incredibil de detaliate. Vestea proastă însă este faptul că acest sistem de cameră dublă va fi limitat din păcate doar pe iPhone 7 Plus.

iPhone 6s vs probabil iPhone 7: Verdict

Evident că iPhone 7 va fi un telefon mult mai bun, dar pentru prima dată este greu de susținut că majoritatea oamenilor ar trebui să facă un upgrade de la al lor iPhone 6s. La urma urmei, dacă toate zvonurile vor fi adevărate, design-ul va fi exact la fel — în timp ce specificațiile interne care includ, RAM, CPU, capacitate de stocare, sunt bune, dar nu toată lumea are nevoie de ele. Aș putea spune că doar sistemul de cameră dublă va fi jocul care va face eventuala schimbare către iPhone 7 — și acest singur lucru ar merita întradevăr upgrade-ul — dar și acest lucru rămâne valabil doar pentru acele persoane cărora le plac mult mai mari, un Plus de 5,5 inci. Dacă ești adeptul modelului mai mic, cu diagonală de 4,7 inci, este greu de argumentat dacă iPhone 7 este un “must” upgrade.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă