iPhone 11 Nu Este Recunoscut De iTunes Pe Mac? Rezolvarea O Găsiți Aici!

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

iPhone 11 Nu Este Recunoscut De iTunes Pe Mac? Rezolvarea O Găsiți Aici!

Unii utilizatori de iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au descoperit că iTunes nu le recunoaște iPhone-ul conectat la Mac. Deschiderea aplicației iTunes cu iPhone 11 sau iPhone 11 Pro conectat la Mac prin cablul USB nu face nimic, iar iPhone-ul nu este afișat în aplicație. Acesta nu se sincronizează, nu iși face backup, parctic el nu este reconuscut de către iTunes. Acest lucru este în mod normal o chestiune frustrantă dacă vă bazați pe administrarea dispozitivului cu ajutorul iTunes.

- Advertisement -

Așadar, dacă utilizați iTunes și un Mac pentru a vă face backup, pentru a vă sincroniza muzica sau pentru orice altă operațiune dar iPhone-ul nu este recunoscut de iTunes, în rândurile următorare vă vom oferi informații care au ca scop remedierea acestei probleme.

Acest tutorial are ca scop principal modelele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max care au probleme în a fi reconuscute de iTunes pe macOS Mojave sau macOS High Sierra. Această problemă nu ar trebui să apară daca utilizați macOS Catalina sau un macOS mai nou pentru că iTunes nu mai există în aceste versiuni de macOS.

Cum Să Faceți Ca iTunes Să Recunoască iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max pe Mac

  1. Închideți iTunes prin click dreapta pe pictograma din Dock și apoi Quit, sau prin apăsarea  în bara de meniu —> Force Quit, selectând apoi iTunes după care din nou Force Quit.
  2. Actualizați iTunes și macOS-ul la ultima versiune disponibilă.
  3. După finalizare deschideți aplicația iTunes pe Mac.
  4. Conectați după caz, iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max la Mac cu ajutorul cablului USB din dotare.
  5. Deblocați iPhone-ul și apăsați pe “Trust this Mac”.
  6. Varianta 1: Un mesaj pop-up care vă informează că “Este necesară o actualizare software pentru a vă conecta la iPhone – doriți să descărcați și să instalați această actualizare?” poate apărea pe ecran, dacă da, faceți click pe “Install” și treceți direct la pasul #9
  7. Varianta 2: Dacă mesajul pop-up care solicită instalarea unei actualizări de software NU apare pe ecran, atunci mergeți în Finder și selectați din bara de meniu Go după care Go To Folder și introduceți următoarea cale exact cum este descrisă mai jos:
  8. /System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/Current/Resources

8.  Lansați aplicația denumită “MobileDeviceUpdater.app” în directorul respectiv.

iPhone 11 Nu Este Recunoscut De iTunes Pe Mac? Rezolvarea O Găsiți Aici!

9.  Apăsați “Install” atunci când mesajul pop-up afișează “Este necesară o actualizare software pentru a vă conecta la iPhone – doriți să descărcați și să instalați această actualizare?”

10.  Închideți și redeschideți iTunes atunci când pe ecranul Mac-ului veți fi informați prin mesajul “Close Application and Install”

- Advertisement -

11.  iTunes se va redeschide și iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max vor fi acum recunoscute și vor fi pregătite pentru backup sau sincronizare la fel ca și când nici o problemă nu ar fi existat cu iTunes.

Este de remarcat faptul că anumite actualizări software recomandate nu funcționează în mod normal prin iTunes.

Mare atenție la actualizările de software care nu apar întotdeauna la simpla conectare cu iPhone-ul peste fereastra iTunes și rămân ascunse în spatele ecranului iTunes, sau chiar sub o altă fereastră ori Spațiul de pe ecranul Mac-ului dacă utilizați multiple ecrane sau desktop-uri. Important este să actualizați întotdeauna și iTunes-ul pentru ca cele două, iTunes și Mac să recunoască, să conecteze și să utilizeze iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.

O problemă similară cu iTunes poate fi întâlnită și Windows atunci când se încearcă conectarea cu un iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max, deși nu au fost prea multe cazuri care au întâmpinat această problemă.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă