Home iPad

iPad

De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

În rândurile următoare vă voi explica ce face ca un iPhone, iPad sau iPod să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă (20%, 30%, 50% sau orice alt procentaj semnificativ de energie) și ce să faceți mai exact pentru a repara această problemă, dacă este posibil, bineînțeles. Voi vorbi în special despre iPhone în acest articol, dar nu ezitați să aplicați aceași soluție și în cazul unui iPad sau iPod touch care prezintă aceeași problemă.

De Ce Se Supraîncălzește un iPhone? Bateria Se Descarcă Repede? Iată Rezolvarea.

iPad Pro 10,5-inci mai aproape de adevăr – rezoluție de 2224 x 1668 pixeli

Conform declarațiilor Directorului de Tablete și PC-uri din cadrul IHS Markit, Alexnder Rhoda, noul iPad Pro va avea un ecran de 10,5 inci și o rezoluție de 2224 x 1668 pixeli, având aceeași densitate de pixeli per inci ca și actualul iPad Pro de 9,7 inci, adică 264PPI (iPad Pro 9,7 are o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli).

Noile iPad Pro de la Apple foarte aproape de lansare

GPS-ul și Serviciile de Localizare nu mai funcționează corect pe iPhone-ul tău? Găsești Rezolvarea Aici!

Capacitățile senzorului GPS ale iPhone-ului sunt foarte folositoare, fie că îl folosiți pentru a naviga spre o destinație anume sau pentru un joc gen Pokemon GO, fie pentru o aplicație preferată care are nevoie să cunoască în permanentă locația curentă, indiferent, el știe să facă exact ceea ce trebuie să facă.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Close