Home IOS

IOS

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema. itești aceste rânduri căutând soluții pentru iPhone-ul tău care nu mai pornește? Da, se întâmplă uneori ca iPhone-ul să nu mai pornească, iar această problemă poate fi una simplu de rezolvat sau dificil de reparat, totul depinde de cauză. În următoarele rânduri vă voi ajuta […]

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Apple Oferă Gratuit Aplicațiile iMovie, GarageBand, Pages, Numbers și Keynote Tuturor Utilizatorilor de iOS și Mac

Apple și-a actualizat oferta de aplicații pentru iOS și Mac, făcându-le totodată aplicații gratuite pentru toți utilizatorii de iOS și macOS. Așadar, aplicațiile iMovie, GarageBand și suita office ce include Pages, Numbers și Keynote sunt acum actualizate și disponibile gratuit pentru dispozitivele iOS și pentru Mac.

Cele Mai Bune 6 Aplicatii Pentru iPhone si iPad Pentru Fiecare PROJECT MANAGER

Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

Ștergerea mai multor contacte în același timp de pe un iPhone nu este o sarcină tocmai ușoară. Practic sistemul de operare iOS nu oferă această posibilitate prin aplicația Contacts, iar contactele pot fi șterese doar individual, lucru care cere foarte mult timp. Cu toate acestea, există câteva modalități prin care se pot șterge mai multe contacte în același timp, iar acest lucru se poate face de pe Mac și de pe PC.

Cum Sa Schimbi Planul Tarifar iCloud

Cum ar putea arăta modul Dark Mode pe iOS 11 și iPhone 8 cu ecran OLED

iOS ajunge în acest an la versiunea 11 și ar putea aduce un nou mod întunecat—dark mode—pentru fundalu iPhone-ului și al iPad-ului, mod asemănător cu cel întâlnit pe Apple TV. Cum circulă tot felul de concepte ale acestui nou iPhone, putem vedea acum și un posibil aspect al sistemului de operare sub această caracterstică, "dark mode".

iPhone 8 Concept, o imagine mai realistă bazată pe toate zvonurile

Cum Poți Salva Bateria unui iPhone prin Opțiunea “Fetch” și Frecvența Mail-urilor

Atunci când opțiunea Push pentru email-uri este pornită, dispozitivul iOS trimite notificări pentru fiecare mail nou intrat în căsuță. Este o opțiune folositoare pentru cei care depind de mail-uri și munca lor se învârte în jurul acestora, dar pentru majoritatea utilizatorilor această setare nu este necesară.

Cum Sa Faci Backup la un iPhone sau iPad in iCloud

Close