Hennessey Ford Mustang HPE800 25th Anniversary Edition cu 804CP

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Hennessey Ford Mustang HPE800 25th Anniversary Edition cu 804CP

Cel mai potent Ford Mustang, a șasea generație, vine cu un motor V8 de 5163 cc care dezvoltă 526 cai putere și 582 Nm, dar Hennessey vrea să sărbătorească venind cu o variantă mult mai puternică.

- Advertisement -

Au trecut 25 de ani de când Hennessey Performance făcea primul pas în dezvoltarea mașinilor puternice și cu această ocazie a creata o versiune de 800 cai putere a acestui Ford Mustang, care se numește HPE800 Ford Mustang 25th Anniversary Edition.

Vor fi produse doar 25 de unități, iar fiecare dintre ele va oferi perfomanțe de supercar, mulțumită modernizărilor aduse motorului Coyote V8 de 5.0 litri care acum va dezvolta 804 cai putere și 878 Nm. Lista modificărilor include un filtru de aer cu inducție de capacitate mare realizat din fibră de carbon, un sistem de evacuare modificat și atașat de puntea spate, un sistem complet modificat de frâne Brembo, injectoare modificate, iar la exterior toate accesoriile și capacele caroseriei au fost schimbate cu unele din fibră de carbon. Fiecare mașină va veni placată cu un număr serial care va atesta acest model exclusivist.

Performanțele mașini au fost aduse spre cele Le Mans, cu accelerații de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde și o viteză maximă de 334 km/h.

Dacă sunteți interesați de un astfel de model, trebui să știți că va trebui să scoateți din buzunar 99.500 de dolari pentru acest model unic.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă