Germania Va Introduce Taxa de Drum pentru Mașinile Înmatriculate în Afara Țării

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Germania Va Introduce Taxa de Drum pentru Mașinile Înmatriculate în Afara Țării

Camera inferioară a Parlamentului German a căzut de acord în ceea ce privește introducerea unei taxei de drum, inclusiv pentru autostrăzi, pentru toate autoturismele înmatriculate în afara țării.

Taxa va viza în mod direct străinii care folosesc drumurile din Germania cu regularitate, dar va scuti străinii care folosesc drumurile pentru călătorii scurte, ocazionale și în special pe cei cu mașini ecologice. Taxa anuală pentru aceste autovehicule nu va depăși 130 euro și va fi calculată în funcție de normele de poluare, declară Reuters.

Cu toate acestea, legea votată vineri, se va confrunta cu o grămadă de obstacole înainte de a fi implementată. De exemplu, statele vestice Saarland și Rhineland-Palantinate au spus că vor folosi o comisie de mediere pentru a face legătura între camerele parlamentului Bundestag și Dundesrat, ceea ce înseamnă că legea nu va fi implementată până după 24 Septembrie când au loc alegerile federale.

Mai mult decât atât, Membrii Parlamentului European se opun legii, susținând că aceasta este o încălcare a principiului non-discriminatoriu din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă