Home GAMES

GAMES

Creatorii lui Pokemon Go Lucrează la un joc Harry Potter AR ce va fi lansat în 2018

Era cât se putea de evident că Pokemon Go [Descarcă Gratuit] urma să fie un joc reușit, dar cu siguranță nimeni nu se aștepta ca acesta să devină la scurt timp un fenomen global. În general, când un joc încearcă să intre puternic pe piață este aproape imposibil ca el să ajungă și în top. De ce? Pentru că am văzut nenumărați dezvoltatori care au lansat un titlu ce a ajuns să fie vândut extraordinar de bine, ajungând repede în top-urile jocurilor, dar atunci când au lansat o continuare această să nu fie pe măsura așteptărilor și să îi tragă în jos.

8 Jocuri Clasice Pentru iPhone De Care Nu Te Saturi Niciodata – Cele Mai Bune Jocuri Pentru iPhone

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Life: School

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Toca Life: School. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Hair Salon 2

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Bean’s Quest

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Bean’s Quest. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 3 euro.

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Toca Hair Salon 2

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Love You To Bits

Apple promovează în fiecare săptămână o aplicație din App Store, oferind-o gratuit. Aplicația este denumită ca App of the Week, iar în această săptămână ne putem bucura de jocul Love You To Bits. Jocul este oferit gratuit timp de 7 zile oricărui utilizator de iPhone sau iPad ce are un cont valid de App Store, econonisind astfel 4 euro.

Aplicația Gratuită a Săptămânii: Nightgate

Close