Fotografii 3D cu orice iPhone sau Android cu ajutorul aplicației LucidPix

Ultimele Articole

Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

Indiferent că utilizați un iPhone sau un Android, noua aplicație LucidPix vă poate transforma fotografiile în capodopere 3D.

- Advertisement -

Fie că utilizați noul iPhone 11 sau un alt model mai vechi ca iPhone 6S de exemplu, sau poate un telefon mai vechi Android, acum puteți să faceți fotografii 3D cu camera foto din dotare. Totul este posibil datorită noii aplicații numite LucidPix. În locul unor accesorii speciale sau a mai multor camere pe spatele telefonului, aplicația utilizează inteligența artificală (AI) pentru a randa fotografii 3D cu iPhone-ul care se vor mișca în funcție de cum mișcați telefonul.

LucidPix capturează fotografii 3D cu camera obișnuită a telefonului și le convertește din imaginile standard 2D în 3D. Fotografiile finale pot fi partajate către comunitatea construită în jutul aplicației sau către alte platforme ca Facebook, care are suport integrat pentru a afișa imagini 3D. Prin aspectul social dezvoltat de către LucidPix li se permite utilizatorilor să partajeze și să vizualizeze imagini 3D la fel cum se pot partaja și vizualiza imagini 2D pe Instagram sau Snapchat. Chiar la această dată există mai multe grupuri pe Facebook dedicate fotografiilor 3D, iar în acest moment LucidPix pare a fi cea mai ușoară modalitate de a crea și de a personaliza o fotografie 3D cu iPhone-ul.

Lucid, compania din spatele aplicației și-a arătat magia imagistică în cadrul CES din luna Ianuarie 2020. Totul funcționează și se bazează pe software-ul care imită modul în care creierul uman procezează adâncimea. Software-ul a pornit de pe camera LucidCam VR180 și folosit de Red în telefonul Hydrogen și pe camera Red 8K 3D Lithium cinema camera care nu a fost lansată niciodată.

LucidPix va fi disponibilă pe ambele sisteme de operare iOS și Android spre finele anului, deși vă puteți înscre încă de acum pe siteul LucidPix pentru a avea acees mai repede. Aplicația va fi disponibilă gratuit afișând un watermak încorporat în fotografia finală, dar pentru 1€ per fotografie acesta poate fi eliminat. Versiunea gratuită este destinată utilizatorilor obișnuiți și permite utilizarea acesteia înainte de a achiziționa versiunea Pro. Versiunea Pro include fotografii nelimitate contra unei taxe lunare de 6€/lună sau 52€ pe an.

Ne poți urmări pe Twitter, sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă