Ford F-100 din 1954, transformat dintr-o rugină într-o bijuterie cu motor de 5.0 litri V8 Coyote și 415 CP

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Ford F-100 din 1954, transformat dintr-o rugină într-o bijuterie cu motor de 5.0 litri V8 Coyote și 415 CP

Ne plac mașinile vechi și recondiționate și de aceea vă prezentăm acest proiect foarte spectaculos lansat de curând de către compania Ringbrothers, care, de-a lungul anilor, a prezentat mai multe automobile interesante îmbunătățite sau recondiționate, dar niciodată până acum o camionetă de acest gen.

- Advertisement -

Ce putem vedea în galeria de imagini de mai jos este o camionetă (pickup) restomond dubbed “Clem 101”, adusă la viață dintr-o rugină din 1954 ce purta numele de Ford F-100. Procesul de transformare a dus la schimbarea cabinei inițiale și la reconstrucția interiorului aproape în totalitate. Mecanicii de la Ringbrothers au extins ampatamentul cu 18 centimetrii utilizând un șasiu de la modelul Ford Crown Victoria care a fost micșorat cu 13 cm pentru a intra sub caroseria lui F-100.

Modelul final dispune acum de aripi mai mari, mai pronunțate, dar cu deschidere mai mică, de praguri făcute manual și de portiere modificate. Grila față păstrează forma originală Ford cromată în timp ce portbagajul a fost refăcut complet cu lemn. Acestei bijuterii i-au fost montate roți noi HRE de 19 inci pe față și 20 inci pe spate care acoperă frânele în șase pistoane Baer.

Cabina are un aer vintage, dar a fost dotată cu tapițerie personalizată, cu sistem audio Kicker și cu un sistem de climatizare și control Vintage Air Gen IV Magnum.

Puterea ce zace sub capotă este asigurată de un motor Ford, de 5.0 litri Coyote V8, ce produce nici mai mult nici mai puțin de 415 CP (309KW). Transmisia este una automată cu patru rapoarte.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă