Home Fitness

Fitness

Ce Să Mănânci și Să Bei După O Tură Grea sau Un Antrenament Intens

Nu credeți că ideea de ‘no pain, no gain’ este singura metodă prin care deveniți mai în formă și mai rapizi — reducerea durerilor și suferinței înseamnă stimularea și adaptarea mușchilor la o recuperare și reparare rapidă, metodă la fel de importantă ce ține de realimentarea corectă a mușchilor care duce după sine la îmbunătățirea rezultatelor.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Noul Ceas pentru Alergat Polar M430, Mult Mai Bun la Fiecare Antrenament

Polar a anunțat noul său ceas fitness M430, un urmaș al clasicului M400 lansat în urmă cu trei ani de zile. Polar M430 vine cu mici îmbunătățiri pe parte de design și cu un software care deși nu pare să fie schimbat prea mult, ar trebui, ca împreună cu dispozitivul, să aducă schimbări majore în timpul antrenamentelor.

Noul Ceas Garmin Fenix Chronos: Ceas sport cu GPS, mare, frumos, dar scump

Cât de Important este Peștele în Dieta Cicliștilor și a Sportivilor în General

Peștele are un conținut scăzut de calorii dar este foarte bogat în omega 3, fiind considerat o alternativa excelentă la carnea roșie. Peștele este considerat în general o alternativă bună ca și carne, fiind o sursa bună de proteine și vitamine, un aliment sănătos care ajută oricând la dieta ta. Acesta conține aproape jumătate din caloriile a 100 de grame de carne roșie, dar este mai sărac în grasimi saturate decat carnea roșie și carnea albă mâncată cu tot cu piele.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Cum Să Rezolvi Criza De Energie Din Corpul Tău

Cu toții avem momente în care ne simțim obosiți, dar dacă corpul vostru trece printr-o criză constantă de energie, vă veți trezi dimineața amețit sau atunci când veți începe un antrenamet veți realiza că este foarte dificil să țineți pasul. În acest caz, este timpul să vă gândiți serios că ceva trebuie făcut rapid în această privință.

Dauneaza sau Nu Mersul Pe Biciclieta Prostatei?

Cel Mai Bun Dispozitiv pentru Monitorizarea Activităților Fizice, Disponibil în Fiecare Categorie de Preț

Dispozitivele de monitorizare fitness sunt unele dintre cele mai bune device-uri pe care le poți cumpăra pentru tine sau pentru iubita ori iubitul tău — asta și dacă consideri că brățara fitness este o chestie utilă pentru oricare dintre voi. Nu merită să cumperi un gadget care va sfărși prin a sta într-un sertar. Dar dacă ești în căutarea unei brățări sau dispozitiv fitness dintre cele mai bune, există trei lucruri de care trebuie să ții cont: preț, stil și tipul de activitate pe care dorești să o monitorizezi.

Fitbit prezinta: Charge 2, Flex 2, Fitbit Adventures si cateva actualizari pentru Blaze

Close