Fitbit prezintă Fitbit Alta HR, Cea Mai Subțire Brățară Fitness Din Lume cu Senzor pentru Puls

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Fitbit prezintă Fitbit Alta HR, Cea Mai Subțire Brățară Fitness Din Lume cu Senzor pentru Puls

Fitbit a anunțat astăzi noua brățară fitness, Fitbit Alta HR. Fitbit spune că aceast purtabil ar fi “cea mai subțire brățară fitness din lume” care dispune de un senzor pentru puls. Alta HR se lansează la puțin peste un an de la debutul originalului Fitbit Alta, vine cu aceeași caracteristică interesantă Reminders to Move care notifică utilizatorul că e timpul să se ridice de pe scaun și să mai se miște puțin și cu noi beneficii primite odată cu montarea senzorului de puls.

- Advertisement -

Astfel, Fitbit Alta HR are acum capacitatea de a detecta pulsul utilizatorului pe toată perioada zilei, în plus față de toate beneficiile obișnuite Fitbit, ca recunoașterea exercițiilor, monitorizarea somnului, notificările de la telefonul conectat și multe altele.

Mulțumită tehnologiei PurePulse, Fitbit Alta HR a îmbunătățit câteva caracteristici de monitorizare a somnului, cu Sleep Stages care detectează perioadele de somn ușor, cele de somn adânc sau momentele în care ești treaz, pe tot parcursul unei nopți. Cu ajutorul Sleep Insights, fiecare utilizator are acum o imagine mai clară asupra activității din timpul nopții, datele fiind folosite pentru “a-i ajuta să-și îmbunătățească somnul.”

Noua caracteristică Sleep Stages va fi disponibilă pe atât pe Fitbit Alta HR cât și pe Fitbit Blaze și Fitbit Charge 2, în timp ce Sleep Insights va fi disponibilă pe orice purtabil Fitbit ce monitorizează somnul prin aplicația Fitbit.

Fitbit spune că Alta HR este mai subțire cu 25 de procente față de Fitbit Charge 2, cealaltă brățară fitness cu senzor de puls încorporat. Senzorul de puls va aduce beneficii și sportivilor, prin calcularea mult mai precisă a caloriilor arse într-un antrenament, putând astfel ca fiecare dintre utilizatori să își atingă mai ușor obiectivul propus.

https://www.youtube.com/watch?v=5G2lqvZmNz4&feature=youtu.be

La fel ca oricare purtabil Fitbit și Alta HR va fi disponibil într-o nuanță argintie, din aluminiu și va dispune de o varietate curele interschimbabile colorate, toate acestea pentru 150 de dolari. Vor fi dispinbile și două ediții speciale, una cu o curea moale clasică de culoare roz și dispozitivul placat cu aur roz de 22k și una cu o curea clasică neagră și cu dispozitivul într-o culoare neagră mată, acestea având un preț de 180 dolari.

Fitbit Alta HR va fi disponibilă în magazine începând cu luna Aprilie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă