Home Fashion

Fashion

Costumul de bărbați hidrofob: nu se udă și nu se șifonează ușor. Cum a creat Tudor Tailor costumul care combină nanotehnologia și conceptul Made to Measure

Nico
0
0
51
Te afli la un eveniment de networking, când cineva dă peste tine accidental și scapi paharul de vin sau cafeaua chiar pe costum -- partea interesantă este că nici sacoul și nici pantalonii nu se udă, nu se pătează și nici nu rămân cu vreun fel de miros. 

Gata de cumparaturi? Nike.com s-a deschis oficial si in Romania si livreaza gratuit oriunde in tara

Pentru iubitorii pantofilor înalți de Skating, Vans Full Cab se întoarce

Nico
0
0
32
Pantoful s-a numint inițial Vans Caballero și a fost realizat de Vans pentru prima dată în anul 1989 pentru legendarul skater Steve Caballero—de unde și numele, devenind primul sneaker de skateboarding semnat de un sportiv—iar acum acesta primește o reactualizare de stil, primind câteva detalii contemporane, dar pastrând silueta și stilul pantofului de skating de altădată.

Noul Nike Air Max 270

UAS Forge 1 Boot – O Gheată Perfectă pentru acest Anotimp cu Semnătura Under Armour

Nico
0
0
74
Când auzi de Under Armour, probabil că de gândești întâi și întâi la tehnologie și mai apoi la modă. Acest lucru este oarecum asumat, pentru ca Under Armour a reușit ca în cei câțiva ani de existență pe piața mondială sportswear să aducă echipamente sport de cea mai înaltă calitate, cu cele mai noi tehnologii încorporate și mai mult decât atât, nu s-a oprit doar la echipamente sport ci s-a extins și pe piața de dispozitve purtabile și aplicații mobile.

Noul Nike Air Max 270

Cum a evoluat tehnologia Nike Run

Adrian Benea
1
0
75
Segmentul de echipamente de running de la Nike este unul dintre cele mai apreciate și profitabile părți ale brandului. Brandul Nike este în esență bazat pe running shoes, este produsul cu care au început și de la care s-a dezvoltat întreaga companie. Printre primele inovații tehnologice au fost perna de aer care amortizează șocul cu terenul, precum și talpa specială pentru alergat al cărei design a fost realizat cu mașina de copt vafe.

Strava Adauga Live Segments Aplicatiei pentru iPhone si Android

Close