Faceți Cunoștință Cu Noul Opel Crossland X – Un Crossover Sub-Compact

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Faceți Cunoștință Cu Noul Opel Crossland X – Un Crossover Sub-Compact

Opel a dezvăluit noul Crossland X, un crossover compact care va sta lângă Mokka X, ca succesor al modelului Meriva.

Deși ar putea suna confuz la început, Opel spune că în ciuda unor dimensiuni similare ale lui Corssland X cu cele ala lui Mokka X, noul model este realizat încât să rivalizeze cu modele ca Peugeot 2008 și Renault Captur, în timp ce Mokka X, care are dispune de tracțiune integrală, rivalizează cu Nissan Juke și Skoda Yeti.

Astfel, unele diferențe cheie între cele două modele sunt că noul Crossland X va veni doar cu tracțiune față și va avea o gardă la sol cu 70 mm mai mică decât Mokka X, înfățișând astfel accentul pe o mașină de familie.

Cabina este susținută de un plafon de sticlă și de un spațiu de primă clasă, oferind lucruri ca o banchetă din spate culisabilă și un spațiu pentru bagaje de 410 litri în varianta cu bancheta ridicată și în poziția cea mai îndepărtată. Iubitorilor de tehnologie le sunt oferite un sistem infotainment compatibil atât cu Android AutO cât și cu Apple CarPlay, unpunct de încărcare wireless și serviciul standard OnStar.

Noul Crossland X va cuprinde, de asemenea, o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului, printre care o cameră panoramică cu un unghi de 180 de grade pentru mersul înapoi, asistență la parcare avansată, alertă de coliziune în față cu detectarea pietonilor și frânare de urgență, avertizare la părăsirea benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație, alertă pentru unghiul mort și multe altele.

Deocamdată nu sunt dezvăluite detalii despre motorizările ce vor fi disponibile pe Crossland X și nici un preț exact de vânzare. Noul crossover va fi lansat pe piață în această toamnă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă