Faceți Cunoștință cu Noile Ceasuri Garmin Fenix Seria 5

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Faceți Cunoștință cu Noile Ceasuri Garmin Fenix Seria 5

Garmin a anunțat noua serie Fenix 5, cea mai recentă gamă de ceasuri multi-sport construite pentru sportivi, aventurieri și femei.

Garmin prezintă noua linie de ceasuri de mărimi diferite, pentru diverse sporturi, astfel în cât să fie pe placul fiecărui atlet, aventurier sau orice pasionat(ă) de sport și activități în aer liber.

Garmin susține că noile ceasuri din lina Fenix 5 sunt speciale deoarece acestea vin în diferite mărimi, în scopul de a fi potrivite pentru oricare utilizator, chiar și pentru femei. Deși nu este o linie dedicată doar femeilor, Fenix Seria 5 și-a concentrat atenția mai mult ca oricând spre femei. Noua linie cuprinde trei ceasuri: Fenix 5S, Fenix 5 și Fenix 5X.

Garmin Fenix 5S este cel mai mic model din linie, iar conform celor spuse de Garmin, este cel mai mic ceas Fenix produs vreodată. De fapt, Garmin susține că este “primul Fenix desenat cu un accent spre sportivii de sex feminin”.

La capătul celălalt se afla Fenix 5X, cel mai mare din serie, care oferă hărți preîncărcatre la încheietura mâinii.

Garmin Fenix 5S – accent feminin

Toate cele trei ceasuri din noua linie oferă o autonomie mult mai bună, urmărirea activităților de zi cu zi, iar tehnologia Garmin Elevate pentru monitorizarea pulsului devine acum un standard. Tototdată, Garmin declară că toate cele trei modele au posibilitatea de navigare datorită senzorului GPS încorporat.

Printre noutățile care sunt aduse pe noua serie Fenix 5 se află și un widget pentru performanță. Acesta are datoria de a ține statistici relevante legate de antremanentele și activitățile de zi cu zi mult mai la îndemâna utilizatorilor.

Una peste alta, seria Fenix 5 este un colectiv multisport, deoarece toate cele trei modele vin cu caracteristici multi-sport preîncărcate, precum alergarea, ciclismul sau înotul. Garmin mai spune că toate cele trei dispozitive suportă Live Segmens de la Strava.

Toate cele trei modele din seria Fenix 5 dispun de conexiuni smart, oferind notificări multiple atunci când sunt conectate cu smartphone-ul. De asemenea, ceasurile pot fi personalizate cu aplicații, widget-uri, câmpuri cu date și pot fi schimbate fețele pentru ceas. Toate acestea pot fi descărcate din magazinul Connect IQ.

Odată cu lansarea seriei Fenix 5, Garmin va extinde magazinul Connect IQ, oferind conținut și de la alți producători, ca Trek sau UBER.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă