Doua Noi Ciclocomputere de la Garmin, Edge Explore 820 si Edge 820

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Doua Noi Ciclocomputere de la Garmin, Edge Explore 820 si Edge 820

Dacă vă place să mergeți cu bicicleta și să pedalați pentru a stabili recorduri personale, iar de multe ori faceți acest lucru îmrepună cu 2-3 prieteni, atunci Garmin are soluția pentru voi.

Garmin a lansat două noi ciclocomputere, Edge 820 (stânga) și Edge Explore 820 (dreapta), care vin cu caracteristică de grup, GroupTrack, care arată când au ieșit colegii de grup la plimbare și unde exact se află în fiecare moment. Cele două ciclocomputere au preinstalate date prietenoase cu cicliștii ce se numesc Cycle Map, dispun de un ecran cu touchscreen de 2,3 inci și suport pentru Garmin Varia.

Atât Garmin Edge 820 cât și Edge Explore 820 dispun de un acumulator lithium-ion ce rezită până la 15 ore de folosire cu GPS-ul activat. Poate menține memorate 100 de rute, 200 de puncte de interes, locații sau locuri preferate datorită memoriei interne de 16GB și poate ține până la 200 de ore de istoric al activitățile efectuate fără a fi nevoie de o sincronizare continuă cu PC-ul sau smartphone-ul. Are o grămadă de compatibilități, cu senzori de cadență cu monitor pentru puls și este compatibil și cu segmentele din aplicația Strava.

Amândouă ciclocoputerele sunt disponibile pe piață, iar depinde doar de voi de care aveți nevoie în funcție de activitățile pe care le efectuați. În timp ce modelul de bază Edge Explore 820, costă doar 349 euro, Edge 820 costă 399 euroîn varianta simplă sau sub formă de pachet unde include: un monitor premium pentru puls, un senzor de cadență, un senzor de viteză, dispozitivele pentru montarea accesoriilor pe bicicletă și cablul USB, toate la 499 euro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă