Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
DEZ
Imi place să mă joc de câte ori am timp. Îmi plac RPG, FPS, TPS Action-Adventure și în general open-world. Îmi plac jocurile celor de la Ubisoft și le joc în acest moment pe un Xbox One S. Am încercat și avut mai multe console dar am rămas la Xbox. Pe lângă jucat mă pasionează și tehnologia.

Dirt 4 Special Edition Anunțat împreună cu un Nou Trailer

Codemasters a anunțat astăzi că Dirt 4 va fi disponibil într-o ediție specială special edition și într-o ediție numită day one edition. 

Day one edition, va include jocul bază, o pictogramă specială Founder, o mașină exclusivă în varianta Hyundai R5 de raliu și un eveniment unic. Despre acest evenimet nu se știe decât că este concentrat pe Hyundai și va fi disponibil doar din 9 și până pe 11 Iunie. Deși Dirt 4 nu a avut stabilită o dată exactă pentru lansare, deducem din această informație că jocul se va lansa la începutul lunii Iunie.

Cât despre special edition, aceasta va veni în două formate. Amândouă vor include day one edition și un pachet ce va include “unique team offer, staff, and facilities bonuses.” Unul dintre formatele edițieie speciale vine într-o carcasă standard, în timp ce celălalt va fi livrat într-o carcasă din oțel în formă de carte și va fi disponibil doar în anumite magazine și la anumiți retaileri.

Împreună cu această știre, Codemasters a lansat și un trailer pentru Dirt 4 în care vorbesc despre noua caracteristică a jocului Dirt 4 Your Stage, atât membri din echipa de dezvoltare, cât și foști piloți de raliu.

“Your Stage este ceva la care am muncit încă de la lansarea lui Dirt 3 în 2011,” a explicat chief game designer Paul Coleman. “Acesta permite jucătorilor să genereze aproape o infinitate de etape variate, la toate locațiile de raliu din Dirt4. Este extrem de simplu să creezi o astfel de etpă, dar, în spatele scenei, avem o serie extrem de complexă de reguli și algoritmi care pun cap la cap aceste etape. Your Stage crează o varietate atât de mare de etape, încât unele dintre ele poate că nu au mai fost create niciodată și acestea sunt absolut grozave de încercat.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: dirt4game

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă