Dezvoltatorul Faimosului Joc Flappy Bird lansează Ninja Spinki Challenges!! pentru iOS și Android[descarcă gratuit]

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Dezvoltatorul Faimosului Joc Flappy Bird lansează Ninja Spinki Challenges!! pentru iOS și Android[descarcă gratuit]

Vă mai amintiți de Dong Nguyen, tipul din spatele fenomenului din 2014, Flappy Bird? Dacă de developer nu vă mai amintiți, cu siguranță jocul va rămas în memorie, deoarece a fost un un joc care a creat o dependență inimaginabilă, generând sume fenomenale pentru personajul din spatele jocului, cu toate că, în esență, era un joc banal.

- Advertisement -

Datorită impactului pe care jocul l-a avut asupra dezvoltatorului, acesta a decis ca o vreme să dispară din peisaj, Nguyen declarând că nu și-a dorit faima care a venit în urma realizării și popularității acestui joc. La un moment dat, chiar a decis să scoată jocul din App Store. Acum acesta s-a întors și are un joc nou pentru noi – Ninja Spinki Challenges!!.

Jocul Ninja Spinki Challenges!! este disponibil gratuit atât în App Store cât și în Google Play Store, și este o coleție de șase mini-jocuri pe care jucătorii trebuie să le finalizeze pentru a completa o colecție de încercări ce au ca scop instruirea lor pentru a deveni un ninja adevărat. La început jocul nu pare atât de neiertător cum era faimosul și brutalul Flappy Bird, dar lucrurile se complică pe parcurs și devine mai dificil.

Grafica și stilul grafic este identic cu jocul anterior a lui Nyugen, deși interfața și gameplay-ul se simt mai rafinate în această comparație.

Dacă jocul se va bucura de același succes ca Flappy Bird, va rămâne de văzut, cu siguranță titlul și numele dezvoltatorului a reușit să ne capteze tuturor atenția, dar la urma urmei este vorba de joc și de cât de repede va prinde acesta la public pentru a căștiga aceeași audiență. Va trebui să așteptăm și să vedem.

Free –  App Store

Free – Google Play Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă