Detalii Despre Opel Insignia Grad Sport și Cuplul Vectorial AWD

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Detalii Despre Opel Insignia Grad Sport și Cuplul Vectorial AWD

Opel/Vauxhall încearcă să se asigure că cei ce sunt interesați de o mașină de familie din clasa medie, cu tracțiune integrală, vor putea vedea în Insignia Grand Sport o alternativă pentru VW Passat sau Ford Mondeo.

- Advertisement -

Prezentată la finalul anului trecut, Insignia poate fi echipată cu tracțiune integrală și sistem de cuplu vectorial, despre care se spune că ajută mașina să facă față suprafețelor alunecoase mult mai ușor.

“Noua gemerație Insignia stabilește noi puncte de referință pentru automobilele din clasa medie. Cuplul vectorial reprezintă un sistem ultramodern de transmitere a puterii la drum. Noii Insignia cu tracțiune integrală și sistem vectorial i se potrivește perfect sloganul din insdustria auto ‘fun-to-drive’“, a declart Vice Președintele Opel Vehicle Engineering Europe, William F. Bertagni.

Sistemul AWD de pe Insignia folosește un modul cu tracțiune spate, cu un sistem de dublu ambreiaj, căruia îi lipsește diferențialul. În această formă, cuplul poate fi aplicat la una sau la ambele roți din spate independent, îmbunătățind abilitățile în viraje prin transmiterea unor niveluri mai ridicate de cuplu către roata spate exterioară, inducând rotație în jurul axei verticale. Cuplul vectorial lucrează prin controlul distribuției cuplului în funcție de schimbările de pe suprafața carosabilă, de unghiul de direcție și de poziția pedalei de accelerație, iar utilizarea lui este cunoscută ca ‘yaw damping’.

Deocamdată, cel mai important lucru pentru General Motors este să țină cât mai secret acest sistem pentru tacțiunea integrală disponibil pe Insignia Grand Sport, până spre sfârșitul anului, atunci când modelul va fi disponibil pe piață.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: carscoops

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă