DESPRE

După o experiență de peste 10 ani în lumea telefoanelor mobile Apple iPhone dar și a computerelor Apple Mac, încercăm ca prin intermediul Gamtech.ro să vă oferim cele mai utile rezolvări la problemele ce pot apărea în acest ecosistem.

Prin Gamtech.ro vă oferim tutoriale pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac, dar și informații prețioase legate de produsele compatibile Apple sau third party, aplicații sau jocuri iOS și macOS.

Pe Gamtech.ro mai puteți asculta părerile editorilor noștri legate de pasiunile și hobbyuri-le lor: XBOX și Jocuri Video, Ciclism și informații despre o viață sănătoasă; Wearebles și alte gadgeturi utile; Automobile și Motociclete.

Scriu pe Gamtech.ro:

Adrian Benea – Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scrie majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că s-a confruntat cu ele în toți acești ani. Mai scrie și despre pasiunea lui și sportul pe care îl practică, ciclist de o viața—ciclist de șosea din 2016.

Nico – Utilizator iOS de peste 10 ani. Scrie multe articole despre aplicațiile și jocurile pe care le-a testat, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea ei este bucătăria, a și publicat câteva zeci de rețete pe bunatatidinbucatarie.ro(nu se mai ocupă decât de pagina Facebook)

Am colaborat cu:

Cedric(alias DEZ) – Pasionat de jocurile video lucru despre care a și scris cel mai mult în cadrul Gamtech.ro