De pe circuitul MotoGP acum direct pe șosea – Noua Motocicletă Supersport Panigale V4 de la Ducati

Ultimele Articole

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

De pe circuitul MotoGP acum direct pe șosea – Noua Motocicletă Supersport Panigale V4 de la Ducati

Noua motocicletă Panigale V4 de la Ducati întărește segmentul sport al companiei prin tehnologia derivată din MotoGP și vine ca o înlocuitoare a iconicului model 1299 Superleggera.

Modelul Ducati Panigale V4 a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu Ducati Corse, așa ajungând motocicleta să primească tehnologia regăsită pe modelele de curse.

Motocicleta dispune de un motor în 4 cilindri amplasat în V la un unghi de 90°, primul de acest gen montat pe modelele Ducati de serie. Ducati oferă Panigale V4 în trei versiuni diferite dintre care clienții pot alege atunci când comandă motocicleta: Panigale V4, Panigale V4 S și Panigale V4 Speciale, care pe lângă puterea diferită oferă și alte câteva lucruri în plus.

În cazul modelului standard, Panigale V4, motocicleta primește un motor de 1.103 cc ce produce 214 CP la 13.000 rpm și un cuplu maxim de 124 Nm la 10.000 rpm. Versiunea V4 S vine cu aceeași putere doar că pierde în greutate 1kg, dar primește o suspensie mai rafinată Ohlins cu Smart EC 2.0, jante din aluminiu și o baterie lithium-ion.

Versiunea de top, Panigale V4 Speciale primește în primul rând mai multă putere, 226 CP, care vine împreună cu o greutate de doar 173kg, un sistem de evacuare din titan și o șa Ultrasuede. Pentru a ieși în evidență, V4 Speciale vine pictată într-o schemă din trei culori.

Toate cele trei versiuni Panigale dispun de sistemele Ducati Power Launch, Ducati Quick Shift, de un amortizor de direcție Sachs, de faruri full-LED cu lumini de zic împreună cu sistem de selecție și control rapid și sistem de oprire automată pentru semnalele de semnalizare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen

Pe Aceeași Temă