De pe circuitul MotoGP acum direct pe șosea – Noua Motocicletă Supersport Panigale V4 de la Ducati

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

De pe circuitul MotoGP acum direct pe șosea – Noua Motocicletă Supersport Panigale V4 de la Ducati

Noua motocicletă Panigale V4 de la Ducati întărește segmentul sport al companiei prin tehnologia derivată din MotoGP și vine ca o înlocuitoare a iconicului model 1299 Superleggera.

- Advertisement -

Modelul Ducati Panigale V4 a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu Ducati Corse, așa ajungând motocicleta să primească tehnologia regăsită pe modelele de curse.

Motocicleta dispune de un motor în 4 cilindri amplasat în V la un unghi de 90°, primul de acest gen montat pe modelele Ducati de serie. Ducati oferă Panigale V4 în trei versiuni diferite dintre care clienții pot alege atunci când comandă motocicleta: Panigale V4, Panigale V4 S și Panigale V4 Speciale, care pe lângă puterea diferită oferă și alte câteva lucruri în plus.

În cazul modelului standard, Panigale V4, motocicleta primește un motor de 1.103 cc ce produce 214 CP la 13.000 rpm și un cuplu maxim de 124 Nm la 10.000 rpm. Versiunea V4 S vine cu aceeași putere doar că pierde în greutate 1kg, dar primește o suspensie mai rafinată Ohlins cu Smart EC 2.0, jante din aluminiu și o baterie lithium-ion.

Versiunea de top, Panigale V4 Speciale primește în primul rând mai multă putere, 226 CP, care vine împreună cu o greutate de doar 173kg, un sistem de evacuare din titan și o șa Ultrasuede. Pentru a ieși în evidență, V4 Speciale vine pictată într-o schemă din trei culori.

Toate cele trei versiuni Panigale dispun de sistemele Ducati Power Launch, Ducati Quick Shift, de un amortizor de direcție Sachs, de faruri full-LED cu lumini de zic împreună cu sistem de selecție și control rapid și sistem de oprire automată pentru semnalele de semnalizare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă