De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

De Ce iPhone-ul Meu Se Oprește Brusc Deși Mai Avea Baterie Suficientă? Află Motivul și Rezolvă Problema!

Am întâlnint multe cazuri în care un iPhone, deși încărcat suficient, s-a oprit din senin fără vreo explicație. Probabil ți s-a întâmplat și ție, iar din această cauză te afli aici în căutarea unui răspuns.

- Advertisement -

În rândurile următoare vă voi explica ce face ca un iPhone, iPad sau iPod să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă (20%, 30%, 50% sau orice alt procentaj semnificativ de energie) și ce să faceți mai exact pentru a repara această problemă, dacă este posibil, bineînțeles. Voi vorbi în special despre iPhone în acest articol, dar nu ezitați să aplicați aceași soluție și în cazul unui iPad sau iPod touch care prezintă aceeași problemă.

Înainte de a începe vă voi spune cât se poate de sincer că nu garantez absolut nimic în ceea ce privește repararea iPhone-ului vostru. De multe ori astfel de probleme apărute la un iPhone pot să fie cauzate de contactul cu lichide sau de șocuri mecanice puternice. Indiferent, nu trebuie să vă pierdeți speranța, pentru că de foarte multe ori problema poate fi reparată de fiecare dintre voi în propria casă.

iPhone-ul Meu Are o Baterie cu Defecte?

Nu neapărat. În cele mai multe dintre cazuri, ceea ce se întâmplă cu adevărat în iPhone-ul nostru este că acesta nu mai comunică corect cu bateria atașată. Software-ul iPhone-ului este principalul responsabil în monitorizarea bateriei și a cantității de energie rămase în iPhone. Dacă software-ul sau firmware-ul nu mai comunică corect cu bateria, nici procentajul afișat pe ecran nu va mai fi cel corect.

Așa cum aplicațiile de pe iPhone nu funcționează întotdeauna corect, așa și firmware-ul iPhone-ului 
poate avea mici scăpări și defecțiuni.

Nu Este O Problemă Mai Complexă Decât O Problemă Software?

Este întradevăr o problemă mai complexă. Nu ține doar de anumite aplicații defecte care storc mult prea repede energia din baterie ajungând ca iPhone-ul să se oprească din senin, dar nu este nici o problemă hardware care necesită o verificare într-un service autorizat. În concluzie trebuie să ne concentrăm atenția pe firmware-ul iPhone-ului.

Cum Să Reparăm Un iPhone Care Se Oprește Brusc Cu Toate Că Mai Avea Baterie

Pentru a putea repara problema cu oprirea iPhone-ului din senin cu toate că mai avea baterie suficientă, va trebui să faceți un DFU Restore. DFU înseamnă Device Firmware Update, și este modul cel mai profund posibil când vine vorba de a restaura un iPhone sau orice alt device iOS. Un DFU Restore reîncarcă atât software-ul cât și firmware-ului iPhone-ului vostru, așadar este cel mai puternic mod de restaurare posibil, chiar mai puternic decât cel pe care Apple îl descrie pe site-ul propriu ca recovery mode. Pentru a putea pune corect un iPhone în modul DFU Restore, citiți cu mare atenție articolul Cum Sa Pui Un iPhone In DFU Mode, Varianta Apple, după care reveniți pe această pagină pentru a încheia verificările.

iPhone-ul Are Nevoie De Timp Pentru Recalibrare

Acum că restaurarea a fost aplicată și iPhone-ul vostru este ca și scos din cutie, iar aplicațiile utilizate cel mai frecvent încep să fie descărcate rând pe rând din App Store, aveți răbdare cu el preț de câteva zile până când iPhone-ul va învăța bateria și cei doi vor vorbi din nou aceeași limbă. Vă recomand să vă încărcați iPhone-ul complet și să îl descărcați complet de câteva ori până când puteți să spuneți că problema a fost în mod oficial rezolvată sau nu.

Când Celelalte Variante Nu Funcționează

Dacă după o perioadă de timp de la restaurarea iPhone-ului folosindu-vă de DFU restore problema reapare, este clar nu mai este vorba de o problemă de software sau firmware care face ca iPhone-ul să se oprească brusc cu toate că mai avea baterie suficientă. Această ipoteza a fost deja elimiată și în acest caz va trebui să vă îndreptați cu iPhone-ul vostru către un service autorizat, un reseller Apple (iStyle, Noumax, iCenter) sau să apelați la garanția produsului dacă vă mai aflați în perioada de garanție.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă