De ce iPad nu a venit niciodata cu o aplicatie Calculator preinstalata

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Nico
Utilizator iOS de peste 10 ani. Testez aplicații și jocuri și scriu despre asta, dar și despre fashion și lifestyle. Pasiunea mea este bucătăria. Am deținut bunatatidinbucatarie.ro pe care am publicat câteva zeci de rețete de succes (în acest moment mă ocup doar de pagina Facebook-vezi în link)

De ce iPad nu a venit niciodata cu o aplicatie Calculator preinstalata

Apple iPad este un dispozitiv care poate fi întrebuințat în nenumărate moduri și pentru o grămadă de sarcini, dar cum se face că acesta nu a venit niciodată cu o aplicație Calculator preinstalată? Un fost anajat Apple a venit cu explicația acestui mister!

- Advertisement -

Acest lucru se datoreză lui Steve Jobs și a faptului că acesta a fost un perfecționist.

Dar să vedem de ce.

“Este de fapt o poveste amuzantă,” spune Tangoshukudai (ex-Apple). “Atunci când au realizat prototipul iPad, au portat aplicația Calculator din iOS, dar aceasta a fost pur și simplu întinsă pentru a se potivi cu ecranul iPad-ului. A fost acolo încă de la începutul prototipului și a fost chiar discutată și asumată de către toată lumea de la Apple că va fi livrată în acest mod.

Cu o lună înainte de lansarea oficială, Steve Jobs l-a chemat pe Scott Forstall în biroul său și i-a spus următoarele lucruri, “unde este noul design pentru aplicația Calculator? Arată goaznic.” Scott a spus “care design nou?” Acesta este produsul final și cu acesta ne vom prezenta la lansare. După care Steve a spus, “nu, scoateți-o afară, nu putem livra produsul așa.” Scott a luptat ca aplicația să rămâna disponibilă în iPad, dar știa că a trebuit să implice echipa de design pentru un nou look al aplicației Calculator, dar ne mai existând suficient timp pentru ca să poată finaliza acest proiect, au decis să îl abandoneze.

De atunci și până în prezent a existat atât de puțin interes pentru aplicație în cât nimanui nu ii pasă dacă lucrează pe ea sau nu, atâta timp cât sunt multe alte lucruri mai importante pentru care trebuie să se concentreze.”

Dacă acest lucru este întradevăr adevărat, nu e prima dată când Steve Jobs a fost implicat în aplicația Calculator ce vine la pachet cu produsele Apple. Întorcându-ne în timpul în care se dezvolta originalul Macintosh, Steve l-a criticat în mod repetat pe inginerul de concepte Chris Espinosa până când acesta a fost exasperat și a creat un program de customizare a propriului Calculator pe care l-a numit “Steve Jobs Roll Your Own Calculator Construction Set.”

Steve Jobs a petrecut zece minute lucrând cu software-ul înainte de a veni cu un design care să îndeplinească standardele sale. Acest design pentru aplicația Calculator a fost cel ce a rămas ca un standard pentru următorii 15 ani pentru orice computer Mac.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă