De Acum Puteți Utiliza Ceasurile Samsung Gear cu iPhone

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

De Acum Puteți Utiliza Ceasurile Samsung Gear cu iPhone

Samsung a confirmat ceea ce aflasem în primăvara anului trecut, adică că va face posibilă compatibilitatea uitlimelor sale smartwatch-uri Gear cu iPhone.

- Advertisement -

Descărcați noua aplicație Gear pentru iOS de la Samsung și conectați-vă oricare dintre dispozitivele Gear S2, Gear S3 sau Gear Fit2 cu iPhone-ul vostru.

Problema a fost în sfărșit rezolvată și utilizatorii ce îndrăgesc dispozitivele Gear de la Samsung, dar folosesc un iPhone se pot bucura de o compatibilitate perfectă. Un lucru rămâne însă neclar în toată această poveste. De ce a fost nevoie de atât de mult timp ca Samsung să poată împerechea dispozitivele sale Gear cu iPhone? Să fie oare din cauza problemelor pe care le-a avut cu Note 7? Indiferent, Samsung declară că inginerii săi au depus efort pentru ca acest mariaj să ofere o experiență exelentă utilizatorului, oferindu-i maximul din ambleme dispozitive împerecheate.

Unele smartwatch-uri, în special cele ce rulează Android Wear, au avut întotdeauna probleme atunci când au fost conectate cu un iPhone—nu puteai descărca fețe noi pentru ceas sau aplicații third-party. Cu toate acestea, Samsung a reușit imposibilul și smartwatch-urile Gear nu mai pot fi încadrate în această categorie.

Aplicația Gear pentru iOS de la Samsung vă permite să instalați noi aplicații și fețe de ceas din magazinul Galaxy Apps, puteți de asemenea să trimiteți muzică și imagini ceasului și să controlați în totalitate notificările. Totodată, datele înregistrate din activitățile de zi cu si sunt sincronizate cu S Health, iar în cazul în care nu mai știți unde ați pus ceasul îl puteți localiza cu ușurință.

Bineînțeles, există câteva limitări datorită regulilor stricte Apple pentru aplicațiile iOS, cum ar fi faptul că nu veți putea configura Samsung Pay. Cu toate acestea, Samsung a făcut o treabă excelentă făcând ca ceasurile sale Gear să fie perfect utilizabile atunci când sunt împerecheate cu sistemul de operare Apple iOS.

În magazinul de aplicații App Store există două aplicații Sasmung disponibile gratuit: Gear S care vă permite conectarea dispozitivelor Gear S2 și Gear S3, în timp ce Gear Fit vă permite să conectați dispozitivul Gear Fit2.

Descarcă – Gear SDescarcă – Gear Fit

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă