De Acum Poți Monitoriza Turele de Ski și Snowboarding cu Apple Watch Series 3

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

De Acum Poți Monitoriza Turele de Ski și Snowboarding cu Apple Watch Series 3

Apple a anunțat astăzi că toți utilizatorii de Apple Watch Series 3 au posibilitatea de a-și folosi smartwatch-ul pentru monitorizarea turelor de ski sau snowboarding datorită recentelor actualizări aduse aplicațiilor Snoww, Slopes, Squaw Alpine, Snocru și Ski Tracks—aplicațiile sunt disponibile în App Store.

- Advertisement -

Potrivit companiei, terții dezvoltatori pot folosi de acum GPS-ul și altimetrul încorporat în Apple Watch Series 3, precum și API-urile personalizate disponibile o dată cu watchOS 4.2, oferindu-le astfel accesul la noi caracteristici cum ar fi posibilitatea de a monitoriza date specializate.

Actualizările aduse de watchOS 4.2 oferă posibilitatea de a urmări noi valori pe o pantă, cum ar fi coborârea verticală totală și distanța orizontală, numărul de ture, viteze medii și maxime, timpul totat petrecut pe pârtie și bineînțeles, caloriile consumate pe întreg parcursul.

De la stânga la dreapta: Slopes, Snoww, Squaw Alpine, Snocru și Ski Tracks

Activitățile efectuate pe o pârtie, ski sau snowboarding, sunt contorizate în aplicația Activity și totodată inele de activitate vor fi afișate corespunzător efortului depus. Aplicațiile care în acest moment se bucură de aceste caracterisitici sunt:

  • Slopes—Măsoară viteza, distanța verticală, distanța totală, timpul ascensiunii vs. timpul traseului și multe altele. Aplicația aduce și o interfață complet nouă.
  • Snoww—Notificări utile ca statistici de rulare și repere, dar și capacitatea de a găsi locațiile live ale prietenilor.
  • Squaw Alpine—Aplicație specifică resorturilor care afișează liste de trasee împreună cu punctele de urcare(teleski) disponibile în ziua respectivă.
  • Snocru—Umărește toate datele de la Apple Watch și le integrează cu aplicația Activity.
  • Ski Tracks—17 antrenamente diferite pentru aplicația Activity.

Toate aplicațiile beneficiază de funcțiile automate pause/resume și toate vor fi legate cu aplicația Activity și vor conta pentru inelele de activitate. Totodată, informațiile legate de antrenamente și ture vor fi afișate detaliat în aplicația Health disponibilă pe iPhone.

Toate aplicațiile sunt disponibile în App Store și necesită actualizarea sistemului de operare al smartwach-ului la ultima versiune watchOS 4.2.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: appleinsider.com

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă