Dacia Sandero Stepway acum mai accesibilă prin noua Ediție Limitată Urban

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Dacia Sandero Stepway acum mai accesibilă prin noua Ediție Limitată Urban

Ești în căutarea unei mașini noi, fără fițe? Încearcă Dacia Sandero Stepway în ediția Urban—posibil să fie exact ce îți dorești.

Producătorul autohton Dacia oferă pentru această vară o nouă variantă de echipare a modelului Sandero Stepway, mult mai accesibilă, într-o ediție limitată ce poartă numele Urban.

Versiunea crossover Sandero Stepway este una dintre cele mai ieftine hatchback-uri de pe piață, iar prin ediția Urban ce vine cu un motor mai mic aceasta are un preț de pornire de doar 10.500 Euro cu TVA inclus.

Nu există nici o îndoială că pentru acest preț trebuie să faceți anumite compromisuri, iar unul dintre acestea este motorul. Ediția Urban vine echipată cu un motor în patru cilintri sub 1000 cmc ce dezvoltă doar 75 cai putere (55kW) și oferă un cuplu maxim de 97 Nm. Cu toate acestea, fiind un crossover Urban beneficiază de o gardă la sol cu 41 mm mai mare decât a unui Sandero standard, iar în plus de un Sandero vine echipată cu bare pe plafon, o grilă cromată, o protecție suplimentară sub bara frontală și jante pe 16 inci. Și să nu uităm, are și aer condiționat!

Trebuie reținut că acesta nu este cel mai ieftin model oferit de Dacia. Există Logan în varianta de bază ce costă doar 7.790 Euro sau Sandero ce pleacă de la 7.990 Euro, dar când spui Stepway deja știi că e un corssover și din start arată mult mai bine, iar dacă vrei o mașină ieftină și nouă, posibil ca Sandero Stepway Urban să fie cea mai bună alegere.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă