Dacia Sandero Stepway acum mai accesibilă prin noua Ediție Limitată Urban

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Dacia Sandero Stepway acum mai accesibilă prin noua Ediție Limitată Urban

Ești în căutarea unei mașini noi, fără fițe? Încearcă Dacia Sandero Stepway în ediția Urban—posibil să fie exact ce îți dorești.

- Advertisement -

Producătorul autohton Dacia oferă pentru această vară o nouă variantă de echipare a modelului Sandero Stepway, mult mai accesibilă, într-o ediție limitată ce poartă numele Urban.

Versiunea crossover Sandero Stepway este una dintre cele mai ieftine hatchback-uri de pe piață, iar prin ediția Urban ce vine cu un motor mai mic aceasta are un preț de pornire de doar 10.500 Euro cu TVA inclus.

Nu există nici o îndoială că pentru acest preț trebuie să faceți anumite compromisuri, iar unul dintre acestea este motorul. Ediția Urban vine echipată cu un motor în patru cilintri sub 1000 cmc ce dezvoltă doar 75 cai putere (55kW) și oferă un cuplu maxim de 97 Nm. Cu toate acestea, fiind un crossover Urban beneficiază de o gardă la sol cu 41 mm mai mare decât a unui Sandero standard, iar în plus de un Sandero vine echipată cu bare pe plafon, o grilă cromată, o protecție suplimentară sub bara frontală și jante pe 16 inci. Și să nu uităm, are și aer condiționat!

Trebuie reținut că acesta nu este cel mai ieftin model oferit de Dacia. Există Logan în varianta de bază ce costă doar 7.790 Euro sau Sandero ce pleacă de la 7.990 Euro, dar când spui Stepway deja știi că e un corssover și din start arată mult mai bine, iar dacă vrei o mașină ieftină și nouă, posibil ca Sandero Stepway Urban să fie cea mai bună alegere.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă