Dacia oferă întreaga sa gamă de modele într-o Ediție Limitată numită Explorer

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Dacia oferă întreaga sa gamă de modele într-o Ediție Limitată numită Explorer

După ce și-a actualizat întreaga gamă de modele, Dacia a decis să lanseze câte o ediție limitată pentru fiecare model în parte, pe care a numit-o Explorer.

- Advertisement -

Această ediție este disponibilă doar în Franța și poate fi comandată deja indiferent de model: Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV, Lodgy, Dokker sau Duster.

Fiecare model din această ediție va dispune de un aspect mai robust, ieșind în evidență prin niște plăci de protecție montate pe față și spate cu efect satinat cromat, dar și prin jante noi și printr-o gardă la sol ridicată cu 50 mm. Aceste modele pot fi alese într-o culoare specifică, exclusivă, numită Iceland Grey, în timp ce modelul Sandero Stepway poate fi ales și pe culoarea Ochre Orange.

Ediția Limitată Explorer aduce câteva detalii interioare, cum ar fi liniile portocalii arămii din jurul aerisitoarelor și consolei centrale, aceeași nuanță găsindu-se și pe cusăturile covorașelor sau pe tapițerie.

Prețurile încep de la 12.920 euro pentru Dacia Sandero Stepway Explorer, în timp ce MCV Stepway Explorer pleacă de la 13.700 euro. Lodgy și Dokker pleacă de la 14.650 euro, respectiv 14.450 euro, iar Duster începând cu 16.850 euro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă