Dacia Grand Duster – Model Mai Mare, cu 7 locuri

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Dacia Grand Duster – Model Mai Mare, cu 7 locuri

Dacia lucrează deja la cea de-a doua generație de Duster, aducând pe lângă consacratul model și o versiune mai mare care s-ar putea numi Grand Duster.

- Advertisement -

Se presupune că Grand Duster (nume neconfirmat) se va alătura familiei în 2018, la aproximativ un an după lansarea pe piață a modelului normal, versiunea cuprinzând șapte locuri după cum relatează AutoExpress.

Vehiculul cu proporții mai generoase se va poziționa lângă Kia Sorento și Nissan X-Trail, păstrând design-ul modelului Duster cu cinci locuri.

În conformitate cu metoda costului redus practicată de Dacia, versiunile entry level vor veni cu scaune din stofă, geamuri electrice doar pe față, un sistem de sunet basic și jante din oțel. În același timp, modele mai scumpe vor putea primi senzori de parcare, cameră pentru mersul înapoi, sistem de navigație sau climatizare.

Variantele de motorizări corespun cu modelul normal Duster, incluzând un motor pe benzină turbo de 1.2 litri ce dezvoltă 123 cai putere și un diesel de 1.6 litri dCi ce dezvoltă 130 cai putere și 320 Nm, fiind un înlocuitor al clasicului 1.5 dCi. Toate modele se presupune că vor veni cu transmisii manuale în șase rapoarte și cu opțiunea unei cutii automate. De asemenea, tracțiunea integrală va rămâne și ea în continuare o opțiune.

Notă: Pozele indică modelul Dacia Duster!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Suntem in 2018 si nu inteleg de ce nu se pune pe Duster un motor pe benzina de 150 CP [ turbo cu 2 tevi de esapament in spate] sa poti macar sa depasesti un TIR in siguranta si sa nu stai cu inima in gat !!!Eu am fost cel mai mare contestatar al d-lui Constantin Stroe [Dumnezeu sa-l odihneasca ] pentru pastrarea motorizarilor ” comuniste ” de 80-90 de cai putere ! Faceti domnilor si un Duster cu motor de 200 de cai putere !!!! Mai mult curaj si lumea nu va mai cumpara toate rablele din occident !!!!Mult succes si in 2020 sa avem si asemenea motorizari si la mai mare !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă