Dacia Dokker și Lodgy Facelift 2017, Prețuri și Detalii

Ultimele Articole

GamTech Staffhttps://www.gamtech.ro
Games. Music. Movies. Technology & others. Apple News!

Dacia Dokker și Lodgy Facelift 2017, Prețuri și Detalii

După introducerea modelelor actualizate Sandero și Logan de anul trecut, Dacia a aplicat aceleași actualizări și pentru modele Dokker și Lodgy.

- Advertisement -

Cele două automobile vin acum cu îmbunătățiri la exterior ce includ, o nouă grilă față, un hayon refăcut pentru Lodgy și jante de 16-inci redesenate, iar la interior putem găsi un volan nou cu patru spițe, aerisitoare diferite și ornamente modernizate.

Mai mult decât atât, Dacia a adăugat variantei Stepway o cotieră standard încorporată în scaunul șoferului cu comenzi pentru geamul șoferului, măsuțe pliabile pentru pasagerii din spate și mai multe spații de depozitare pentru pasagerii din față.

Pentru aceia ce doresc dotări suplimentare, Dacia oferă opțional (200 euro) cameră pentru mersul înapoi, imaginea fiind afișată pe ecranul principal al tabloului de bord.

Motorizările disponibile pentru Dokker și Lodgy rămân în mare parte neschimbate, cumpărătorii putând alege dintre două motorizări pe benzină: 1.6 litri SCe 100 și 1.2 litri TCe115; și două diesel: 1.5 litri dCi 90 și 1.5 litri dCi 110.

Dacia a dat deja drumul comenzilor pentru Lodgy și Dokker în Franța, iar în curând vor fi deschise și celelalte piețe. Prețurile încep de la 10.150 euro pentru Lodgy și de la 9.650 euro pentru Dokker, iar primele unități vor ajunge la dealeri în luna Aprilie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă