Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Atunci când adăugați un contact nou sau când editați un cotact existent în aplicația Contacts din iPhone, puteți să îi asociați fiecăruia o poză pentru o recunoaștere mai ușoară.

- Advertisement -

Atunci când deschideți aplicația Messages veți putea observa o poză lângă fiecare mesaj, dacă contactului respectiv i-a fost asociată o poză.

În cazul în care nu doriți ca pozele (dacă unui contact nu îi este asociată o poză, vor fi afișate inițialele numelui) să fie afișate în lista de mesaje, această caracteristică poate fi oprită foarte ușor. Iată cum puteți dezactiva pozele contactelor.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Selectați Messages.
  • Mutați butonul Show Contact Photos în modul off.

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Acum când veți deschide aplicația Messages, veți putea observa că în lista de mesaje vor apărea doar numele și previzualizarea ultimului mesaj primit de la contactul respectiv. Chiar și cerculețul care va afișa inițialele contactului (folosit să înlocuiască poza) va dispărea și el. Și cerculețul cu inițialele are aceeași menire ca și poza, de a vă ajuta să identificați cu ușurință un singur contact între multe altele.

Trebuie să țineți cont că această setare nu vă va dezactiva poza pentru aplicația Contacts. Dacă veți intra în aplicație și veți selecta secțiunea Favorites veți putea vedea că poza sau inițialele contactului respectiv vă vor apărea în continuare, chiar că este dezactivată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă