Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Ultimele Articole

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Atunci când adăugați un contact nou sau când editați un cotact existent în aplicația Contacts din iPhone, puteți să îi asociați fiecăruia o poză pentru o recunoaștere mai ușoară.

- Advertisement -

Atunci când deschideți aplicația Messages veți putea observa o poză lângă fiecare mesaj, dacă contactului respectiv i-a fost asociată o poză.

În cazul în care nu doriți ca pozele (dacă unui contact nu îi este asociată o poză, vor fi afișate inițialele numelui) să fie afișate în lista de mesaje, această caracteristică poate fi oprită foarte ușor. Iată cum puteți dezactiva pozele contactelor.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Selectați Messages.
  • Mutați butonul Show Contact Photos în modul off.

Cum Se Dezactivează Pozele Contactelor

Acum când veți deschide aplicația Messages, veți putea observa că în lista de mesaje vor apărea doar numele și previzualizarea ultimului mesaj primit de la contactul respectiv. Chiar și cerculețul care va afișa inițialele contactului (folosit să înlocuiască poza) va dispărea și el. Și cerculețul cu inițialele are aceeași menire ca și poza, de a vă ajuta să identificați cu ușurință un singur contact între multe altele.

Trebuie să țineți cont că această setare nu vă va dezactiva poza pentru aplicația Contacts. Dacă veți intra în aplicație și veți selecta secțiunea Favorites veți putea vedea că poza sau inițialele contactului respectiv vă vor apărea în continuare, chiar că este dezactivată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă