Cum Să Urmăriți Un iPhone Pierdut Sau Furat Cu Find My iPhone

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Urmăriți Un iPhone Pierdut Sau Furat Cu Find My iPhone

În articolul anterior am învățat despre primul pas în securizarea iPhone-ului, iPad-ului sau Mac-ului prin activarea Find My iPhone, o caracteristică care vă permite să urmăriți, să blocați și chiar să ștergeți dispozivitul de la distanță în cazul în care a fost pierdut sau furat. Acum că am înțeles cum se activează și caracteristica este activă pe dispozitivul vostru, vă voi arăta cum să urmăriți un iPhone, iPad sau Mac care a fost pierdut sau furat folosind Find My iPhone(Mac).

- Advertisement -

Pentru a urmări un dispozitiv cu iOS sau un Mac cu ajutorul Find My iPhone este nevoie să aveți instalată aplicația Find My iPhone pe un alt dispozitiv sau puteți folosi Find My iPhone direct de pe iCloud.com. Ambele metode funcționează la fel de bine, iar pașii prin care urmăriți un dispozitiv sunt aproape identici, indiferent de ce utilizați.

În acest tutorial vom utiliza aplicația Find My iPhone pentru a urmări un dispozitiv pierdut sau furat.

Cum Să Urmăriți Un iPhone, iPad sau Mac Cu Find My iPhone

1. Primul pas este să porniți un dispozitiv iOS și să deschideți aplicația Find My iPhone. Puteți utiliza Find My iPhone de pe orice iPhone, iPad sau iPod. Aplicația poate fi instalată și pe iPhone-ul unui prieten pentru a vă putea urmări propriul dispozitiv. Sau așa cum spuneam mai sus, puteți folosi iCloud.com de pe orice computer și mai apoi Find My iPhone de acolo.

2. Folosind un iPhone sau iPad, deschideți aplicația Find My iPhone și logați-vă cu Apple ID-ul și parola voastră. Odată logați, Find My iPhone vă va afișa pe ecran o hartă în partea de sus și o listă cu dispozitivele care sunt asociate contului Apple ID introds, în partea de jos. Apăsați pe dispozitivul pierdut sau furat pentru a-l localiza.

3. Cum să redați un sunet pe un dispozitiv pierdut: Odată localizat, utilizați acțiunile ce apar în partea de jos a ecranului. De aici puteți să folosiți acțiunea “Play Sound.” Această acțiune este utilă atunci când ați pierdut telefonul în curtea casei sau într-o anumită zonă unde nu poate fi observat și se află pe modul mute. Chiar dacă dispozitivul are activat modul mute, atunci când utilizați Find My iPhone și folosiți acțiunea“Play Sound”, dispozitivul va emite sunetul continuu pentru a putea fi descoperit.

4. Cum să vă orientați spre un dispozitv pierdut/furat: Dacă dispozitivul este în apropiere, puteți obține indicații de orientare spre locația unde se află acesta. Apăsați acțiunea “Directions” care vă va redirecționa direct în aplicația Maps, care la rându-i vă va ghida spre locația în care se află dispozitivul pierdut.

Ne poți urmări pe Twitter sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă