Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

Ultimele Articole

Cum să Blocați Accesul la Anumite Website-uri pe iPhone sau iPad

Dacă doriți să blocați accesul la anumite website-uri de pe un iPhone sau iPad trebuie să știți că acest lucru se face foarte simplu.

Ascunde Fața, Blurează Corpul și Distorsionează Vocea cu Aplicația Anonymous Camera

Anonymous Camera se ocupă de ascunderea sau blurarea fețelor chiar pe dispozitivul vostru iPhone și este capabilă să facă acest lucru în timp real.

Cum Să Inițiați Un Apel de Grup FaceTime pe iPhone

Apelul de grup Facetime se poate iniția direct din aplicația FaceTime sau chiar din aplicația Messages. Iată cum puteți utiliza apleul de grup FaceTime

Cum Dezactivați Battery Health management pe MacBook

Battery Health management disponibilă pe MacBook-urile ce rulează macOS Catalina 10.15.5 va analiza modul de utilizare și de încărcare
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

Ștergerea mai multor contacte în același timp de pe un iPhone nu este o sarcină tocmai ușoară. Practic sistemul de operare iOS nu oferă această posibilitate prin aplicația Contacts, iar contactele pot fi șterese doar individual, lucru care cere foarte mult timp. Cu toate acestea, există câteva modalități prin care se pot șterge mai multe contacte în același timp, iar acest lucru se poate face de pe Mac și de pe PC. Orice contact șters prin această metodă va rezulta ștergerea lui și din agenda iPhone-ului, cu condiția să fie activată opțiunea Contacts în setările iCloud de pe iPhone. Pe lângă această modalitate de ștergere a mai multor contacte în același timp, vom explica pe scurt cum se șterge un singur contact direct din iPhone.

Cum să ștergi un singur contact de pe iPhone

 • Deschideți aplicația Contacts și căutați contactul pe care doriți să îl ștergeți
 • Apăsați pe el pentru a se deschide lista cu toate detaliile legate de acel contact
 • Apăsați pe butonul Edit aflat în colțul din dreapta sus
 • Derulați pagina până la final, iar acolo apăsați pe Delete Contact
 • Apăsați din nou pe Delete Contact pentru a confirma intenția și apoi pe Done.

Cum să ștergi mai multe contacte de pe iPhone în același timp

Pentru utilizatorii de Mac:

- Advertisement -

Utilizatorii de Mac au posibilitatea de a șterge mai multe contacte simultan de pe iPhone folosind aplicația Contacts de pe Mac. Pentru ca acest lucru să funcționeze este nevoie ca Mac-ul să fie asociat aceluiași cont de iCloud și să fie activată opțiunea Contacts.

Pentru a vă loga în iCloud pe Mac:

 • Deschideți System Preferences și selectați iCloud
 • De aici vă logați și bifați căsuța asociată Contacts pentru ca toate contactele să fie sincronizate între dispozitive.

Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

După ce v-ați conectat (sau dacă ați fost deja) la iCloud:

 • Deschideți aplicația Contacts de pe Mac (de obicei aplicația Contacts se află în bara scurtături—Dock—în cazul în care nu este aici se poate găsi în Applications)
 • De aici selectați metoda de vizualizare All Contacts, iar apoi apăsați și mențineți apăsat butonul Command și faceți click pe fiecare contact pe care doriți să îl ștergeți, selectându-l.

 • După ce ați selectat toate contactele dorite, faceți click dreapta și Delete Cards. Modificările vor fi aplicate imediat și pe iPhone.

Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

Pentru utilizatorii de PC:

 • Mergeți pe icloud.com de pe computer și vă logați cu același cont Apple ID pe care îl folosiți și pentru iCloud pe iPhone.
 • Selectați Contacts.

Cum Să Ștergi Rapid Mai Multe Contacte de pe iPhone

 • Apăsați și mențineți apăsată tasta Ctrl și faceți click pe fiecare contact pe care doriți să îl ștergeți, selectându-l.
 • Apăsați tasta Delete de pe tastatură sau folosiți butonul din colțul din stânga jos al ecranului (rotița pentru setări) de unde selectați opțiunea Delete.

 • Confirmați intenția și modificările vor fi aplicate imediat și pe iPhone.

Cum să ștergi toate Contactele odată de pe iPhone 

- Advertisement -

Ștergerea tuturor contactelor dintr-un iPhone este o sarcină mult mai ușoară, doar că aceasta implică pe lângă ștergerea contactelor și ștergerea întregului conținut al dispozitivului. Această operațiune se numește Factory Settings și este folosită în special atunci când predați dispozitivul vostru unui alt membru al familiei sau îl vindeți și nu doriți ca noul utilizator să aibă acces la informațiile voastre.

Un lucru foarte important de menționat și de reținut de către fiecare utilizator de iPhone sau orice alt dispozitiv iOS, este necesitatea dezactivării tuturor conturilor personale înainte ca dispozitivul să fie restaurat la setările de fabrică. Pentru mai multe detalii despre ce trebuie făcut înainte de a Vinde (Renunța la) un iPhone găsiți în acest articol.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă