Cum Să Schimbi Puterea Feedback-ului Butonului Home pe iPhone 7

Ultimele Articole

Cum să Restartați, Resetați, Reporniți Forțat iPhone SE 2

Cum să restartați, resetați sau să reporniți forțat un iPhone SE 2 care s-a blocat vă vom explica pas cu pas chiar în acest articol!

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Aplicația Zoom pe iPhone Nu Funcționează? Aici Găsiți Rezolvarea (Valabil și pentru iPad)

Ați nimerit la fix pentru că în acest articol vă vom explica cum să rezolvați problema atunci când aplicația Zoom pe iPhone sau iPad nu funcționează!

Merită Să Cumperi iPhone SE 2?

Credem că după ce vei citit toată aceasta analiză vei realiza că se merită să cumperi iPhone SE 2 fiind o variantă extraordinară de iPhone.
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Să Schimbi Puterea Feedback-ului Butonului Home pe iPhone 7

iPhone 7 și iPhone 7 Plus au un cu totul alt tip de buton Home față de restul dispozitivelor iOS. Practic nu este un buton, ci un senzor numit Taptic Engine ce se află dincolo de ceea ce ochiul ar putea spune că este un buton fizic, integrat în placa de bază transmițând și simulând atingerile. Acesta nu se mișcă deloc așa cum se întâmplă cu un buton obișnuit de iPhone, dar nu că ar fi un lucru rău.

Noul buton Home nu doar că face iPhone-ul mult mai fiabil (teoretic, prin faptul că nu există un buton fizic nu ar trebui să ne facem griji că se va strica), dar face ca dizpozitivul să fie și rezistent la apă. Ceea ce poate nu știați despre acest buton este că acesta poate fi personalizat; puteți modifica puterea feedback-ului haptic pentru a face ca apăsările să fie mult mai bine simțite.

Iată cum puteți modifica puterea și feedback-ul butonului Home.

Poate că ați observat că atunci când setați pentru prima dată un iPhone 7 sau 7 Plus nou, Apple oferă trei opțiuni de feedback diferite. Cel mai probabil ați selectat varianta implicită — numărul 2 — rapid și ați trecut peste acest pas, fără a vă da seama că noul iPhone oferă mai multe variante. Nici o problemă, pentru că vă puteți întoarce oricând înapoi la aceste setări.

  • Deschideți aplicația Settings.
  • Intrați în General.
  • Iar apoi selectați secțiunea Home Button.
  • De aici selectați una dintre cele trei opțiuni disponibile.
  • Apăsați pe butonul Home pentru a simți efectul. Numărul 1 reprezintă cel mai slab nivel de putere, numărul 3 maximul, iar numărul 2 este undeva între cele două.

După ce ați ales opțiunea preferată, apăsați pe Done și aceasta va fi salvată. De acum în colo, iPhone-ul vostru va transmite acest efect haptic prin butonul Home.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicații Pentru Înregistrarea Unui Apel Vocal

Sunt momente când simțiți nevoie să înregistrați o convorbire telefonică, și din păcate iPhone-ul nu oferă nici o caracteristică de acest gen
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă