Cum Sa Schimbi Planul Tarifar iCloud

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Schimbi Planul Tarifar iCloud

Până în momentul de față, orice iPhone disponibil spre vânzare vine în variantele de 16GB, 32GB și 64GB. Diferențele de prețuri pentru mai mult spațiu nu sunt întotdeauna accesibile tuturor, iar varianta de 16GB de multe ori se dovedește a fi prea mică pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone.

- Advertisement -

Apple vine cu o metodă foarte bună și accesibilă tuturor clienților săi, iCloud. Serviciul iCloud poate stoca fișiere, poze, videoclipuri și back-upuri diverse (agendă, notițe, mesaje, etc.) și oferă 5GB spațiu suplimentar gratuit. Umătorul prag de stocare este de 50GB și costă doar 0,99$ pe lună. Un preț foarte bun, de doar 12 dolari pe an, comparat cu cel puțin 100 de euro care trebuie să îi scoatem la achiziționarea unei versiuni de 64GB.

iCloud este un serviciu care nu doar că stochează toate fișierele menționate mai sus într-un loc sigur și în același timp eliberează din spațiul fizic al telefonului, ci oferă posibilitatea de a folosi toate aceste date și fișiere de oriunde prin intermediul web-ului sau pe orice alt dispozitiv Apple. Dacă de exemplu aveți un Mac și un iPad în casă, toate pozele făcute cu iPhone-ul le veți avea automat și pe celelalte dispozitive, sau orice document creat pe Mac poate fi oricând editat pe iPad și automat va fi actualizat pe toate dispozitivele.

Dacă nu ați folosit niciodată iCloud, sau ați activat serviciul și folosiți varianta standard de 5GB, trebuie să știți că puteți oricând să faceți upgrade la oricare dintre variantele: 50GB – 0,99$; 200GB – 2,99$; 1TB – 9,99$ 2TB – 9,99$. Totodată, dacă folosiți în prezent orice variantă cu abonament lunar, trebuie să știți că puteți oricând să faceți downgrade (să reduceți costul abonamentului sau chiar să obtați la cel standard).

Deschideți aplicația Settings, apoi apăsați pe iCloud, după care imediat veți fi rugați să introduceți contul și parola voastră Apple.

iphone-settings-icloud-screenshot

Apasă pe Storage, apoi selectează Change Storage Plan.

Cum Sa Schimbi Planul Tarifar iCloud

Pachetul de care beneficiezi va fi afișat sus, ca și Current Plan. Sub acesta sunt celelalte planuri din care puteți alege — Choose Upgrade — puteți selecta oricare dintre palanurile tarifare dorite în funcție de spațiul de care aveți nevoie. Odată ce ați selectat un plan tarifar, apăsați pe butonul Buy din colțul din dreapta sus.  Introduceți ID dumneavoastră Apple și apoi apăsați OK pentru a confirma selecția dorită. Prețul va fi automat retras din cartea de credit asociată contului și abonamentul va fi reînnoit automat în fiecare lună la data pornirii inițiale.

Cum Sa Schimbi Planul Tarifar iCloud

- Advertisement -

Pentru a reduce planul tarifar sau chiar renunțarea la acesta revenind la varianta stadard de 5GB gratuit, selectați Downgrade Option din partea de jos a paginii. Veți fi din nou rugați să introduceți contul vostru Apple ID și parola. Selectați planul dorit, iar apoi apăsați butonul Done din colțul din dreapta sus.

iphone-settings-icloud-changestorageplan-downgrade

Dacă aveți mai mult conținut stocat în planul vostru actual și în iCloud Drive decât veți dispune în noul plan pe care l-ați ales pentru downgrade, asigurați-vă că veți elibera spațiul suplimentar astfel în cât să se poată încadra în noul spațiu ce va fi diponibil la data schimbării și faceți acest lucru până la expirarea panului tarifar actual — iCloud Storage Plan. Puteți face acest lucru prin Managing Storage din setările iCloud.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă