Cum Sa Salvati O Gramada De Spatiu Prin Limitarea Aplicatiei Messages

Ultimele Articole

Cum Să Opriți Deschiderea Automată a Aplicațiilor Mac la Pornire sau Autentificare

Dacă doriți să opriți deschiderea automată a aplicațiilor Mac la pornire sau autentificare există două posibilități prin care se poate face acest lucru.

Cele Mai Bune Aplicații Gratuite iPhone pentru Munca Casnică Dedicate Copiilor și Întregii Familii

Tocmai din acest motiv am făcut această listă cu cele mai bune aplicații gratuite iPhone pentru munca casnică dedicată copiilor și chiar întregii familii.

Cum să editați parolele salvate în Portcheiul iCloud pe iPhone și iPad

În acest articol tutorial vă voi explica cum să editați parolele salvate în Protcheiul iCloud indiferent de dispozitivul iOS, iPhone sau iPad. 

Comparație Polar Grit X vs. Garmin Fenix 6 vs. Suunto 9 Baro

O comparație între cele mai cunoscute branduri și cele mai bune ceasuri fitness din lume Polar Grit X, Garmin Fenix 6 și Suunto 9 Baro
Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Salvati O Gramada De Spatiu Prin Limitarea Aplicatiei Messages

Cea mai mare problemă pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone 16GB este spațiul de stocare. Dacă ați rămas fără spațiu de stocare local sau un iCloud, ar fi timpul să verificați cât spațiu vă ocupă aplicația Messages. În mod implicit, iPhone-ul este setat să salveze pentru totdeauna orice mesaj trimiteți sau primiți pe acesta. Acest lucru poate duce la un moment dat la un spațiu relativ scăzut de stocare sau chiar la spațiu inexistent pentru a mai putea salva ceva pe iPhone. Totodată, o performanță mai slabă a telefonului și un mod mult mai greoi de lucru în aplicația Messages atunci când se caută printre sutele de mesaje salvate în acesta.

- Advertisement -

Există o modalitate foarte rapidă prin care să se poată salva o grămadă de spațiu pe telefon, prin câțiva pași simpli pe care îi voi prezenta în cele ce urmează. Excepție de la această regulă fac cei ce au cu adevărat nevoie ca fiecare mesaj să fie salvat și memorat.

Verificati cat spatiu ocupa aplicata Messages

Prima și prima dată va trebui să verificați cât spațiu ocupă aplicația Messages — practic conținutul acesteia — pe iPhone-ul vostru. Acest lucru se verifică foarte ușor din aplicația Settings urmând următorii pași:

  1. Deschideți aplicația Settings și intrați în secțiunea General.
  2. Alegeți Storage & iCloud Usage.
  3. Apăsați pe Manage Storage.
  4. Așteptați ca telefonul să vă verifice spațiul consumat de aplicațiile instalate și să vă arate cât exact este ocupat de aplicația Messages. De exemplu, pe iPhone-ul meu la acest moment sunt ocupați peste 300MB, dar am avut în înainte de această operație peste 2GB spațiu ocupat doar de această aplicație.

settings-storageicloud_usage-manage_storage-screenshots

Acest lucru nu înseamnă ca am ocupați acești MB doar din spațiul local de pe iPhone, ci același spațiu este ocupat și din contul de iCloud — dacă există configurat unul și este permisă sincronizarea aplicației Messages cu acesta.

Pentru eliminarea acelor mesaje vechi pe care le considerăm inutile există o metodă care ne simplifică ștergerea manuală a fiecăruia în parte.

Cum sa limitati cate mesaje text si iMessages sa fie salvate

Dacă mesajele voastre nu sunt extrem de prețioase și nu țineți neapărat să fie salvate toate în iPhone, urmații pașii de mai jos pentru ca mesajele mai vechi să fie eliminate automat fără să faceți nimic altceva în plus.

  1. Deschideți aplicația Settings și selectați Messages.
  2. Derualți în jos pâna la secțiunea Keep Messages.
  3. Alegeți între 30 zile sau 1 an în locul Forever.
  4. Imediat după această selectare un mesaj popup vă va întreba dacă doriți să ștergeți mesajele mai vechi.
  5. Delete dacă sunteți de acord.

settings-messages-keep_messages-screenshots

După această operațiune vă puteți întoarce în secțiunea aplicației Settings (urmând pașii de mai sus) să vedeți cât spațiu de stocare a fost salvat. În cazul meu, spațiul folosit a scăzut de la peste 2GB la 351MB. O mare diferență care era ocupată de mesaje inutile… mie.

Rețineți, dacă aveți anumite mesaje mai vechi care doriți să le aveți în aplicația Messages, acest truc s-ar putea să nu fie cel mai bun pentru voi.

- Advertisement -

Dacă ați rămas fără spațiu de stocare atât în iPhone cât și în iCloud, puteți lasa un comentariu prin care să îmi spuneți cât spațiu ați câștigat folosit această metodă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

iPhone Dezactivat. Conectare la iTunes: Cum Sa Rezolvi Aceasta Problema

Un telefon iPhone poate să intre în modul iPhone Dezactivat — conectare la iTunes din mai multe motive, și de cele mai multe ori

iPhone-ul meu nu se încarcă! Află motivul și rezolvă problema.

Ai pus iPhone-ul la încărcat în încărcător sau în computer și acesta nu s-a încărcat? Atunci când un iPhone nu se încarcă, înseamnă că există o problemă

iPhone-ul Meu Nu Mai Pornește! Află Motivul și Rezolvă Problema.

Determinați motivul pentru care iPhone-ul nu vrea să mai pornească și vă voi explica cum puteți repara un iPhone care nu vrea să mai pornească.

iPhone Blocat pe Logo-ul Apple? Rezolvarea o Găsiți Aici!

Totul a fost bine până când într-o zi iPhone-ul tău s-a restartat și a rămas blocat pe un ecran negru și tot ce mai afișa era logo-ul Apple.

Cele Mai Bune Aplicatii de Bicicleta pentru iPhone si Android

În cele ce urmează facem o listă, nu neapărat un top, al celor mai utile aplicații pentru bicicletă. Acestea sunt aplicații care sunt compatibile cu iOS
- Advertisement -

Pe Aceeași Temă