Cum Sa Restartezi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus sau orice alt iPhone mai vechi

Ultimele Articole

Adrian Beneahttp://adrianbenea.ro
Utilizator de macOS si iOS de peste 10 ani. Scriu majoritatea tutorialelor pentru rezolvarea diferitelor probleme apărute pe un iPhone, iPad sau Mac pentru că m-am confruntat cu ele în toți acești ani. Pasiunea mea este ciclismul pe care îl practic de o viața—ciclist de șosea din 2016. Fotograf și pescar - coarse fishing & fly fishing.

Cum Sa Restartezi un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus sau orice alt iPhone mai vechi

Tablete iPad și de telefoane iPhone sunt în general niște dispozitive destul de șmechere, în special dacă vorbim de cele mai noi modele din gamă, ca iPhone 7 sau iPad Pro 9.7. Cu toate acestea, la fel ca și oricare alt gadget, ele pot uneori să o ia razna sau chair să se blocheze, iar atunci, cea mai bună rezolvare pentru oricare dintre aceste probleme este o restartare a telefonului sau tabletei care nu înseamnă doar o oprire și o repornire a dispozitivului. De multe ori nici nu se poate doar opri normal din buton ci necesită un force reset.

- Advertisement -

Acest proces este acum total diferit pe noile telefoane iPhone 7 și iPhone 7 Plus față de totate celelalte modele lansate înainte de cele două. Oricare dintre dispozitive folosiți, în cele ce urmează vă vom explica cum exact se procedează în cazul unui restart sau force restart al dispozitivului.

Restart/Reset iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Odată cu lansarea  iPhone 7 și iPhone 7 Plus Apple a schimbat butonul Home și modul în care acesta funcționează, cu ceva pe care doar avem impresia că apăsăm, răspunzând datorită taptic engine-ului și oferind o senzație și un răspuns ca a unui buton fizic.

Cel mai mare impact al acestei schimbări este modul în care se execută acum o restartare sau resetare pe un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, fără ca butonul standard Home să mai facă parte din ecuație, el fiind controlat acum în totalitate de software și nu mai funcționează când telefonul se blochează.

În pașii următori vă ghidam spre ceea ce trebuie să faceți în cazul în care iPhone-ul vostru 7 sau 7 Plus se blochează și necesită un force restart. Dacă folosiți un iPhone mai vechi, săriți peste aceste instrucțiuni și urmăriți-le pe cele ce urmează.

1. Apasati butonul Power si butonul de volum jos

Pentru a începe procesul de restartare sau de resetare pe un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, apăsați simplu pe butonul de volum jos de pe partea stângă a dispozitivului, în același timp cu butonul de power ce se află pe partea dreaptă a dispozitivului, sau pe partea de sus a dispozitivului (iPhone SE, iPhone 5/5S/5C, iPhone 4/4s).

2. Mentineti apasat cateva secunde

Mențineți apăsate ambele butoane câteva secunde, până când ecranul se face negru și apoi apare logo-ul Apple. Acesta este semnul că iPhone-ul începe să se restarteze.

3. Asteptati ca telefonul să se restarteze

Imediat după apariția logo-ului, da-ți drumul butoanelor și așteptați ca iPhone-ului să se restarteze complet. Cu puțin noroc, iPhone-ul ar trebui să fie perfect funcțional.

Restart/Reset pentru orice alt dispozitiv cu iOS

Dacă folosiți oricare dintre telefoanele iPhone de dinaintea lui iPhone 7 și iPhone 7 Plus, sau oricare iPad care există până în acest momet pe piață, procesul de restartare/resetare este în principal la fel, diferența constând doar în butoanele ce trebuiesc apăsate.

- Advertisement -

Pe oricare dintre aceste dispozitive butonul Home este unul fizic, deci implicit unul care face click, ceea ce înseamnă că apăsarea și menținerea lui apăsată, împreună cu butonul power vor da drumul procesului de restartare. Mențineți apăsate cele două butoane până când apare logo-ul Apple, după care le puteți da drumul și așteptați ca telefonul sau tableta să se repornească și automat problema ce a va adus până aici să fie rezolvată.

În situația în care iPhone-ul, iPad-ul sau iPod touch-ul nu mai pornește, rămânând întotdeauna stins chiar și atunci când acesta a fost cu bateria încărcată sau când a fost pus la încărcat, rezolvarea constă în restartarea iPhone-ului.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -

Recomandările Noastre

- Advertisement -

Pe Aceeași Temă